Stanoxyl Depot 10 amps

49.77

Artikelnummer: 4059 Categorie:

Beschrijving

Stanoxyl Depot 10 ampère

Winstrol

Winstrol is een anabole steroïde die veel wordt gebruikt door krachtsporters. Het actieve ingrediënt is stanozolol. Met zijn hulp wordt het noodzakelijke effect van het innemen van het medicijn bereikt, namelijk spieropbouw en androgene effecten.

De tool is niet erg sterk anabool, vergeleken met andere medicijnen op de markt. Maar de zachte actie garandeert een langzaam maar zeer betrouwbaar resultaat. Winstrol wordt geproduceerd voor injectie en in tabletten. Als we de samenstelling van het medicijn analyseren, kunnen we gerust zeggen dat het is afgeleid van testosteron.

Winstrol-injectie

Steroïden worden gewaardeerd om hun hoge anabole index en lage androgene waarden. Dit zijn de eigendommen van Vince. Dit helpt de kans op een bijwerking te verkleinen. De injecteerbare vorm van het medicijn is niet onderhevig aan aromatisering.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom atleten Winstrol Depot (injecteerbaar) kiezen voor spieropbouw. Vaak wordt het medicijn gebruikt voor gewichtsverlies, omdat het in staat is om vetophopingen te verdrijven en uitdroging te bevorderen.

Regels van toepassing

De instructies van de fabrikant bevelen het gebruik van het product aan aan mensen met een bijna normaal lichaamsgewicht. Voordat u Winstrol inneemt of injecteert, moet u de algemene regels kennen voor het standaardgebruik van het medicijn:

 • u moet in de biceps injecteren met 50 mg van een oplossing;
 • tot 25 mg van het geneesmiddel moet per dag worden ingenomen als het wordt vrijgegeven bij tabletten;
 • aan het begin van de kuur moet u de minimale dosis nemen, dat wil zeggen 10 mg, en pas na 5-7 dagen verhogen tot 25 mg;
 • aan het einde van de kuur moet de dosering ook worden verlaagd.

Als u zich aan deze cursus houdt, is therapie na inname niet nodig. Het wordt aanbevolen om de ontvangst van Winstrol en sportvoeding te combineren, dit zal helpen om de verlichting te vergroten.

Veel beter om Winstrol-injecties te doen

Atleten beweren vaak welke injectieplaats het beste is. Er zijn veel verschillende variaties te horen. Maar we raden niet aan om deze opties zelf te proberen. Vermijd experimenteren om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Als de injectie wordt gegeven voor intramusculair gebruik, is het logisch dat deze in de spier moet worden geïnjecteerd. De beste spier is de gluteus maximus. Als u de injectie precies daar plaatst, neemt de kans op abcessen en andere onaangename momenten af tot nul.

Veel atleten merken dat de beste resultaten worden bereikt door te injecteren in de spier die ze willen pompen. Maar is niet zo. Het effect zal hetzelfde zijn, maar misschien vind je de lokale reactie niet leuk.

Winstrol steroïde profiel

Kenmerken van het medicijn:

 • geen aromatisering;
 • toxiciteit van het medicijn door het in pilvorm te nemen;
 • afgiftevormen: injectie en tabletten;
 • de actieperiode is ongeveer 8 uur;
 • het resultaat is zichtbaar: tabletten 21 dagen na inname, injectie gedurende 50 dagen;
 • 320% anabool testosteron-effect;
 • androgene 30%.
 • Voordelen van het medicijn

Bij bodybuilding is deze remedie behoorlijk populair. Dit komt door het feit dat het geen effect heeft op het gewicht met een merkbaar effect op de verlichting. Maar dit zijn niet de enige voordelen van het medicijn.

Wijzigingen mogelijk gemaakt door de remedie:

 • de opluchting neemt toe. Ondanks het feit dat Stanozolol niet helpt het volume van spiervezels te vergroten, is het in staat om de opluchting te creëren waar alle veiligheidsfunctionarissen van dromen. De aderen op de
  lichaam krijgt een mooi patroon, vetophopingen worden verminderd;
 • overtollig vocht wordt uit het lichaam verwijderd. Daarom wordt deze tool vaak gebruikt tijdens AAS-cursussen en daarna. Met zijn hulp wordt de hydratatie van de lichaamscellen geëlimineerd;
 • na inname van de stof neemt de eetlust toe;
 • globuline wordt aanzienlijk verminderd, dus de effectiviteit van het gebruik van een anabole of androgene steroïde wordt automatisch verhoogd. Omdat geslachtshormonen niets met elkaar te maken hebben;
 • antiprogestogene en anti-oestrogene effecten op het lichaam na toediening (te oordelen naar de beoordelingen van atleten);
 • verhoogt het uithoudingsvermogen, de kracht en dus de atletische prestaties.

Omdat Winstrol een vrij lage androgene activiteit heeft, kan het ook worden ingenomen door vrouwen die aan krachtsporten doen. In dit opzicht is het een van de veiligste steroïden. Het wordt immers niet omgezet in oestrogeen door het ontbreken van aromatisering. Daarom treden na inname geen ongewenste manifestaties zoals oedeem of gynaecomastie op.

Bijwerkingen

Bijwerkingen na gebruik van het product zijn inderdaad zeer zeldzaam. Als de juiste dosering wordt nageleefd, wordt de cursus uitgevoerd rekening houdend met de aanbevelingen van specialisten, zodat ze dat helemaal niet kunnen zijn. Maar er zijn ook uitzonderingen. Soms kunnen de volgende manifestaties worden waargenomen:

 • hypertensie. Het wordt geëlimineerd door het nemen van antihypertensiva;
 • een verhoging van cholesterol. Om dit te voorkomen is het aan te raden om het te gebruiken in combinatie met Winstrol Omega – 3;
 • pijn van de injectie, voor de vorm van de injectie;
 • levertoxiciteit bij het nemen van pillen;
 • migraine;
 • spierspasmen;
 • myocardiale hypertrofie. Om te voorkomen dat u zich strikt aan de dosering houdt.

Hoe het voor vrouwen te nemen?

Winstrol (Stenazol) inname voor vrouwen en mannen is significant verschillend. Allereerst de dosering. Als we het hebben over de tabletvorm van het medicijn, moet een jong en gezond meisje 4 mg per dag nemen.

Indien nodig kan de dosering worden verhoogd tot 6, de toelatingscursus wordt als anderhalve maand beschouwd. Het is normaal dat een vrouw de ontvangst van deze remedie tolereert. Maar bij gebruik van het medicijn in de vorm van injecties, moet u op uw hoede zijn voor een toename van het niveau van androgenen in het lichaam.

In het geval van het gebruik van een dergelijke doseringsvorm, injecteer daarom een halve flacon van het medicijn per keer. Het is beter om injecties met een lange pauze te doen. 25 mg op 4 dagen is een veilige dosering voor vrouwen.

 • Als de ontvangst wordt uitgevoerd om de indicatoren van opluchting of uithoudingsvermogen te verbeteren, is het beter om een andere remedie te kiezen. Omdat Stanozolol niet toelaat om de constante hormoonspiegels onder controle te houden.

Meningen over Winstrol

Meestal reageren atleten vrij positief als het op deze tool aankomt. Mensen die meer dan één cyclus met dit middel hebben genomen, beweren dat het effect van het medicijn is zoals beloofd door de fabrikant.

Het enige nadeel is het ongemak tijdens de injecties. Als u de inname van Winstrol combineert met systematische en competente training, rationele voeding, is het heel goed mogelijk om een toename van het tekenen en een toename van spiermassa tot 10 kg te bereiken.

Door Winstrol te nemen, zullen de voor- en na-foto’s aanzienlijk verschillen. Het belangrijkste is om de instructies voor toelating correct te volgen, zich te houden aan de aanbevolen doseringen.

Als we de statistieken analyseren, kunnen we concluderen dat slechts een vijfde van de atleten die het medicijn gebruikten er niet tevreden over was. Ze schrijven het toe aan het ongemak tijdens de injectie, de kosten van het product en de bijwerkingen. De rest merkt de positieve punten op nadat ze het hebben ingenomen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€50

Pakket

Versterker van 10 x 1 ml (50 mg / ml)