Boldzone

54.75

Artikelnummer: 4067 Categorie:

Beschrijving

Boldzone

Tegenwoordig gebruiken professionele atleten steeds vaker boldenon om spiermassa te krijgen. Dit injecteerbare medicijn is een milde steroïde en is een gemodificeerde vorm van testosteron. Het werd oorspronkelijk gebruikt in de diergeneeskunde, maar is de laatste jaren populair geworden in bodybuilding en andere sporten.

Atleten spreken van boldenon als een zeer effectief medicijn. Hoewel het een relatief langzaam effect op het lichaam heeft in vergelijking met andere steroïden, helpt het bij het verkrijgen van hoogwaardige spiermassa.

Kenmerken van de actie

De opbouw van spiermassa met boldenon wordt bereikt door een sterke toename van de eetlust. Tegelijkertijd is het medicijn praktisch verstoken van bijwerkingen, het kan worden gebruikt door zowel mannelijke als vrouwelijke atleten. Het gebruik van boldenon zorgt voor:

  • Veilige set van spiermassa;
  • Versterk het uithoudingsvermogen;
  • Groei van kracht.

Het gebruik van dit medicijn is vooral nuttig voor diegenen die een groot aantal calorieën moeten consumeren, maar het is om de een of andere reden moeilijk om dit te doen. Het wordt ook aanbevolen tijdens het nemen van schokcycli van eetlustremmende steroïden om de gewenste vooruitgang in spiermassa te verzekeren.

Een belangrijk voordeel van het medicijn is een lage mate van aromatisering en minimale onderdrukking van de productie van zijn eigen testosteron. Atleten die boldenon in de aanbevolen dosering gebruiken, hoeven niet bang te zijn voor gynaecomastie, een opgeblazen gevoel en andere onaangename effecten die gepaard gaan met hoge oestrogeenspiegels.

Boldenone werkt goed samen met bijna alle andere anabole steroïden. Daarom kan het zowel worden gebruikt voor het vergroten van de droge spiermassa als tijdens het drogen.

Hoe het medicijn correct in te nemen?

Boldenone is niet bedoeld voor snelle resultaten, het wordt ingenomen in een kuur van 10-12 weken of langer. Houd er ook rekening mee dat de werkzame stof een relatief lange halfwaardetijd heeft – minimaal 9-10 dagen. Daarom is de beste optie om het medicijn eenmaal per week te injecteren.

Zeldzame bijwerkingen van het gebruik van boldenon zijn onder meer:

  • Acne;
  • Kaalheid;
  • Hypertrofie van de prostaat.

Meestal treden deze bijwerkingen op wanneer de aanbevolen dosering wordt overschreden.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€55

Pakket

flacon van 10 ml (250 mg / ml)