Test E

37.83

Artikelnummer: 4082 Categorie:

Beschrijving

Unigen Test E is een steroïde op basis van testosteron enanthaat in de vorm van een vloeistof voor injectie. Het belangrijkste actieve ingrediënt heeft het vermogen om langdurige activiteit te behouden. Het volume van één flacon is 10 ml, de dosering is 250 mg.

Vanwege de lange werkingsduur van enanthate, dit is 2 tot 3 weken, is de noodzaak voor frequente injecties geminimaliseerd. Zo blijft de hormonale achtergrond van de atleet stabiel zonder het risico op lokale allergische reacties (bultjes, hyperemie, jeuk).

De indicatoren van de anabole en androgene activiteit van de Depot Test 250 Yunigen vallen samen met die van testosteron. Het vermogen om in oestrogeen om te zetten is hoog, de kans op onderdrukking van de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as is uitgesproken. Maar door de lage levertoxiciteit is de kans op een negatief effect op de lever kleiner. De duur van het medicijn is 15 dagen.

Test en Unigen-effecten

  • versnelde spieropbouw;
  • algemene versterking van het lichaam, versterking van het immuunsysteem;
  • activering van regeneratieve processen;
  • vermindering van lichaamsvet;
  • versterking van de gewrichten en banden.
  • Onder de negatieve reacties als gevolg van het nemen van een steroïde, kunnen tekenen van overmatige seksuele stimulatie (priapisme en andere), een hoge frequentie van erecties,
  • hypertrofie van het mannelijke geslachtsorgaan, stoornissen in de rijping van sperma, gynaecomastie, acne, depressie worden onderscheiden , agressie.
  • Farmacodynamische eigenschappen:

Testosteron Enanthate is een ester van testosteron. Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon dat door de testikels wordt gesynthetiseerd en uitgescheiden. Stimuleert de groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken (rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum, verdeling van mannelijk patroonhaar op het gezicht, schaambeen, borst), ontwikkeling van het strottenhoofd, lichaamsspieren en vet verdeling. Het handhaaft stikstof, natrium, kalium en fosfor, verbetert het anabolisme en vermindert het eiwitkatabolisme. Een voortijdige verhoging van de concentratie testosteron in het bloedplasma in de periode voor de puberteit zorgt ervoor dat de pijnappelklier sluit en de groei stopt. Het stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en erytrocyten. Door het mechanisme van negatieve feedback (feedback) remt het de afscheiding van luteïniserende en follikelstimulerende hormonen uit de hypofyse en remt het de spermatogenese. Bij mannen met primair hypergonadotroop hypogonadisme zijn de gonadotropinespiegels genormaliseerd.

Bij vrouwen remt het de gonadotrope functie van de hypofyse, de functie van de eierstokken, de borstklieren en veroorzaakt het atrofie van het endometrium. De antagonistische werking van oestrogeen wordt gebruikt bij de behandeling van vleesbomen, endometriose en borstkanker. Het vertoont een gunstig effect op aandoeningen van de climacterische periode.

Farmacokinetische eigenschappen:

Testosteron ENANTAAT wordt langzaam geabsorbeerd. De maximale concentratie in het bloed wordt 72 uur na toediening waargenomen. De actie duurt 2-4 weken. In het bloed bindt bijna 98% van het testosteron aan een specifieke globulinefractie die testosteron en estradiol bindt. Biotransformatie vindt plaats in de lever in verschillende 17-ketosteroïden, die na conjugatie met glucuron- of zwavelzuur (ongeveer 90%) in de urine worden uitgescheiden. Ongeveer 6% van het geabsorbeerde geneesmiddel wordt ongebonden uitgescheiden in de feces.

instructies:

Bij mannen: androgene insufficiëntie na castratie, eunucoïdisme, impotentie van hormonale oorsprong, symptomen van mannelijke menopauze (verminderd libido, mentale en fysieke activiteit), acromegalie; met prostaathypertrofie; osteoporose veroorzaakt door androgeentekort; met angioneurotische vormen van angina pectoris.

Bij vrouwen – met climacterische vasculaire en zenuwaandoeningen in gevallen waarin oestrogene geneesmiddelen gecontra-indiceerd zijn (voor tumoren van de geslachtsorganen en borstklieren, baarmoederbloeding); gelijktijdig met bestralingstherapie voor borst- en eierstokkanker (meestal bij vrouwen jonger dan 60 jaar); met disfunctioneel baarmoederbloeden bij oudere vrouwen.

Bijwerkingen

Priapisme en andere tekenen van overmatige seksuele stimulatie (frequente erecties) bij jongens in de prepuberale periode – versnelde seksuele ontwikkeling, verhoogde frequentie van erecties, vergrote penis en voortijdige sluiting van de epifysen; schade aan spermatogenese en verminderde rijping van sperma, oligospermie en verminderd ejaculaatvolume; afwijkingen van de prostaatklier; bij vrouwen – bloeding uit het geboortekanaal, verhoogd libido; bij langdurig gebruik van het medicijn zijn virilisatiesymptomen mogelijk; hirsutisme, gynaecomastie; seborroe, acne, vette huid, versnelde haaruitval; natrium- en waterretentie, oedeem; symptomen van hypercalciëmie; tromboflebitis; misselijkheid, cholestatische geelzucht, verhoogde niveaus van leveraminotransferasen (wanneer u stopt met het innemen, normaliseren ze); hoofdpijn, depressie, agressie, angst, slaapstoornissen, paresthesie.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€38

Pakket

10 ml / 250 mg