Anapolon

67.69

Artikelnummer: 4072 Categorie:

Beschrijving

Anapolon is een anabole steroïde die in de jaren zestig is ontwikkeld voor de behandeling van osteoporose en bloedarmoede. Vanwege de vrij hoge anabole activiteit is het medicijn populair geworden in bodybuilding. Op dit moment wordt het medicijn nog steeds gebruikt, zowel in de geneeskunde als in de sport.

Producteigenschappen

Anapolon heeft de volgende parameters:

Het werkingsprincipe is zeer giftig voor de lever, daarom moet het doseringsschema strikt worden nageleefd.

Na inname passeert oxymetholone de lever en komt in de systemische circulatie. Een verhoging van het testosterongehalte in het bloed heeft een positief effect op anabole processen. Anapolon houdt water vast in het lichaam, wat het risico op blessures tijdens zware gewichtstraining vermindert en ook gewrichtspijn elimineert.

Effecten van gebruik

Een van de effecten die het medicijn kan bereiken, zijn:

  • aanzienlijke gewichtstoename;
  • grotere kracht;
  • de afname van het niveau van onderhuids vet;
  • grotere weerstand.

Anadrol wordt beschouwd als een van de meest effectieve orale steroïden. Met de applicatie kun je tot 15 kg massa krijgen in 1 kuur.

Voorbeeld lussen

Oxymetholone is geschikt voor zowel enkele als gecombineerde cycli. Anadrol kan worden gecombineerd met de volgende geneesmiddelen: testosteronpropionaat of enanthaat, boldenon, primobolan. U mag de remedie in geen geval combineren met andere orale AC’s, omdat dit de belasting van de lever zal vergroten?

Als de cyclus voor de eerste keer wordt uitgevoerd, wordt aanbevolen om het medicijn alleen te gebruiken in een dosis van 50 mg gedurende 4-6 weken. Na het einde van de toediening van het medicijn, zal het nodig zijn om postcyclustherapie uit te voeren, bijvoorbeeld met behulp van tamoxifen.

Bijwerkingen

Onder de bijwerkingen van Anadrol zijn:

  • lever schade;
  • overmatige waterretentie in het lichaam, wat resulteert in een verhoging van de bloeddruk;
  • de ontwikkeling van gynaecomastie (uiterst zeldzaam);
  • acne.

Oxymetholone wordt gekenmerkt door het verschijnen van een rollback en een verminderd libido. Na je menstruatie moet je de testosteronproductie zo snel mogelijk herstellen met behulp van PCT.

Beoordelingen

Bodybuilders beschouwen Anadrol als de beste steroïde als het doel van een persoon maximale massawinst is. Sportartsen adviseren om het medicijn voorzichtig te gebruiken. Leverenzymen moeten worden gecontroleerd door elke 2 weken te testen. Bij hevige trekpijn in het rechter hypochondrium of een verminderde leverfunctie moet de cyclus worden onderbroken.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€68

Pakket

100 tabletten (25 mg / form)