Mastever

34.84

Artikelnummer: 4073 Categorie:

Beschrijving

Mastever is een steroïde met matige anabole effecten van 88% en androgene effecten van 44% testosteron. Het medicijn werd eerder gebruikt om borstkanker te behandelen, maar is stopgezet vanwege het risico op virilisatie.

Nu kunt u Vermoje Masteron niet alleen kopen voor atleten die aan krachtsporten doen, maar ook voor zwemmers, atleten, hockeyspelers, voetballers, voor degenen die maximale prestaties nodig hebben.

De werkzame stof van het medicijn wordt gepresenteerd in twee modificaties van de ether: propionaat (dipropionaat) en enanthaat. Het verschil tussen hen is alleen in de tijd dat het effect wordt bereikt na de injectie: propionaat werkt binnen 1-3 dagen en enanthaat – binnen 15 dagen. In termen van zijn chemische structuur is de steroïde vergelijkbaar met dihydrotestosteron, behalve dat het 2-alfa-groepen heeft.

Daarom, als u een steroïde wilt kopen met een getimed effect, maar met een betrouwbaar en effectief resultaat, kunt u Masteron Vermoje in onze winkel kopen en vanaf morgen aan uzelf gaan werken.

Welke invloed heeft de Masteron Vermoje-cursus op een atleet?

De belangrijkste eigenschap van de steroïde is om in een gematigd tempo spiergroei te bieden. Door het gebrek aan aromatisering in zijn chemische structuur, kan Masteron ook geen bijwerkingen zoals oedeem of gynaecomastie veroorzaken. Deze steroïde heeft het volgende effect op het lichaam van de atleet:

  • de verwerving van droog, droog lichaamslicht;
  • behoud van dichte spiermassa gedurende lange tijd;
  • het duidelijke vetverbrandende effect, bevestigd door meer dan één klinische studie;
  • groei in kracht, potentiële prestaties en uithoudingsvermogen;
  • onderdrukking van katabole processen die leiden tot de vernietiging van de spierstructuur;
  • mild diuretisch effect;
  • helpt u te herstellen van een slopende training;
  • beïnvloedt het centrale zenuwstelsel en stimuleert de hersenen tot actieve lichamelijke activiteit;
  • snel uitgescheiden uit de bloedsomloop en de urinewegen.

Na bestudering van de recensies op Masteron Vermoja, kunnen we concluderen dat het een uitstekende keuze zal zijn voor atleten die aan het cutten zijn of, ter voorbereiding op een wedstrijd, helpen bij het opbouwen van harde spieren en uitgesproken verlichting van het lichaam.

Regels van de gecombineerde of solocursus Fenilver

De Masteron Vermoje solocursus duurt 4 weken. Een atleet mag niet meer dan 400 mg van het medicijn per week krijgen. Afhankelijk van de sportactiviteit kan de dosering van de steroïde variëren. Krachtsporters kunnen bijvoorbeeld 300-400 mg Masteron per week injecteren, terwijl atleten die lichtere sporten beoefenen mogelijk 200 mg nodig hebben.

Voor mannen met een totale wekelijkse dosis van 400 mg wordt aanbevolen om 100 mg om de dag te injecteren, voor vrouwen is het beter om 100 mg om de 5 dagen te injecteren.

Bij het uitvoeren van een gecombineerde cursus is het beter om Masteron te combineren met Oxandrolon of Winstrol, deze techniek zal effectiever zijn bij het snijden. Voor snellere gewichtstoename kunt u het naast testosteronpropionaat, boldenon en trenbolon gebruiken. Vergeet bij het combineren van steroïden niet medicijnen te nemen die de hormonale niveaus, testosteronstimulatoren, vitaminecomplexen herstellen.

Bijwerkingen

Door de lage anabole index zijn androgene reacties mogelijk. Daarom kan na het nemen van een steroïde een fenomeen van verminderde haargroei, prostaathypertrofie, verhoogde tekenen van agressie, virilisatie optreden.

Met de juiste inname en selectie van de optimale dosis is het medicijn volledig onschadelijk voor het lichaam.

Voor vrouwen kan het nemen van grote hoeveelheden Masteron u een risico op virilisatie opleveren. Hormonale stoornissen, verslechtering van de huidconditie en het verschijnen van gezichtshaar kunnen ook voorkomen.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€35

Pakket

Versterker van 10 x 1 ml (250 mg / ml)