NPP 150

34.84

Artikelnummer: 4057 Categorie:

Beschrijving

Nandrolon Fenylpropionaat 100

Nandrolon fenylpropionaat

Nandrolon Phenylpropionate (Nandrolon Phenylpropionate). Dit medicijn behoort tot de groep van anabole steroïden. U kunt nandrolon kopen in onze online winkel. Ons bedrijf is al meer dan tien jaar op de markt. We nemen een leidende positie in in de verkoop van medicijnen voor gewichtstoename, we zorgen voor uw gezondheid en leveren alleen hoogwaardige medicijnen voor gewichtsaanpassing.

Na een enkele injectie met nandrolon houdt het effect 7-15 dagen aan. Het heeft een zwak androgene werking. Aanvankelijk werd het gebruikt om een ​​groot aantal ziekten en kwalen te behandelen, waar het uitstekend bleek te zijn. Het helpt onder andere patiënten met osteoporose, borstkanker, brandwonden en groeiachterstand bij kinderen.

Het is vermeldenswaard dat nandrolon nog een positieve eigenschap heeft, waarover vaak wordt gesproken door degenen die deze steroïde gebruiken om de werking van het immuunsysteem te verbeteren. Volgens onbevestigde rapporten versterkt het het immuunsysteem aanzienlijk, dus het wordt vaak gebruikt als een algemeen tonicum.

Nandrolon kopen

Op dit moment wordt het medicijn vaak gebruikt door atleten voordat ze zich voorbereiden op wedstrijden en in het dagelijks leven. Soms wordt het gecombineerd met testosteron. In dit geval moeten injecties vaker worden gedaan, omdat dit middel het snelst uit het lichaam wordt verwijderd.

De positieve eigenschappen van het medicijn:

  • het verlies van eiwitten in de cellen neemt af;
  • het regeneratieproces neemt toe;
  • het lichaam herstelt snel na inspanning;
  • de minste van alle medicijnen houden vocht in het lichaam vast;
  • heeft een lichte belasting van de lever.

Meestal worden injecties elke 3-4 dagen gedaan. De gemiddelde dosering is 25-100 mg per injectie. De totale wekelijkse dosering is niet hoger dan 300-400 mg per week. Opgemerkt moet worden dat voor het gebruik van medicijnen of hormonen een specialistisch consult vereist is, evenals strikte naleving van alle doserings- en injectieregels. Dit medicijn is niet geschikt voor vrouwen, omdat het het vrouwelijk lichaam schaadt.

Als je om gezondheidsredenen of in verband met professionele sporten het medicijn nodig hebt, bezoek dan onze online winkel en koop Nandrolon Phenylpropionate of andere middelen om het lichaam en de conditie te ondersteunen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€35

Pakket

1 flacon (10 ml), 150 mg / ml