Anadrol 50

44.79

Artikelnummer: 4051 Categorie:

Beschrijving

Anadrol 50

Groeten aan alle lezers die pleiten voor een gezonde levensstijl! Het onderwerp van vandaag zal betrekking hebben op het gebied van farmacologie, of liever het medicijn Oxymetalon, dat verschillende variëteiten heeft. Hieronder bespreken we de eigenschappen, toepassingsregels, bijwerkingen, contra-indicaties, enz., en we zullen ook ontdekken hoe effectief het de groei van spiermassa versnelt.

Wat is dit medicijn en waar is het voor?

Oxymetholone is een populaire steroïde onder atleten die de productie van het hormoon erytropoëtine stimuleert en de vorming van hemoglobine verbetert. Simpel gezegd stelt deze stof, dankzij zijn hoge anabole eigenschappen, atleten in staat om snel aan te komen, kracht te vergroten en zelfs blessures te genezen.

Beschrijving en een korte geschiedenis van het uiterlijk

De Oxymetalon-steroïde zag de wereld voor het eerst in 1959, toen Syntex Pharmaceuticals het uitvond om aandoeningen te behandelen die worden veroorzaakt door een onevenwichtige rode bloedcel (zuurstofdragende cellen). Het is van nature synthetisch en heeft veel verschillende namen: Oxydex, Anapolon, A 50, enz.

Verkoopvoorwaarden

Anadrol (Oxymetalone zelf) wordt beschouwd als een absoluut goedgekeurd medicijn en wordt meestal in pilvorm verkocht. Het heeft veel namen en verschillende fabrikanten, dus kopen is gemakkelijker te maken door te bestellen via een bedrijf of internet. Dit vereist geen recept, maar vóór de cursus is het noodzakelijk om de gebruiksaanwijzing goed te bestuderen om het maximale effect te bereiken en de kans op bijwerkingen te verminderen.

Hoe beïnvloedt het het lichaam?

Het steroïde profiel van dit medicijn verschilt niet van zijn analogen (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) en heeft een groter effect op het bewegingsapparaat. Bovendien versnelt het alle stofwisselingsprocessen, waardoor de effectiviteit van de training wordt vergroot. Simpel gezegd, de spieren krijgen dezelfde belasting, maar herstellen sneller en het risico op blessures wordt verminderd. Hierdoor kunt u een snelle gewichtstoename bereiken.

Farmacokinetiek en farmacodynamiek

Anapolon is een sterk anabole stof, dat wil zeggen de stof die de stofwisseling verbetert en ook de vorming van nieuwe cellen, de synthese van hemoglobine versnelt en bloedingen activeert.

 • Allereerst schept dit medicijn gunstige voorwaarden voor de reproductie van collageen, waardoor het musculoskeletale weefsel elastischer wordt en het bijgevolg grotere belastingen kan weerstaan.
 • Naast een toename van het lichaamsgewicht activeert Anapolon andere systemen die het water- en vetgehalte verhogen, zoals voedingsstoffen in het lichaam, waarmee ook rekening wordt gehouden in het werkelijke gewicht.
 • Wanneer het door vrouwen wordt ingenomen, heeft Anadrol 50 een effect op de productie van de hormonen oestrogeen en progesteron, die de menstruatiecyclus, zwangerschap en seksuele ontwikkeling beïnvloeden en bijgevolg afwijkingen in het functioneren van het lichaam kunnen veroorzaken.

Een ander kenmerk van dergelijke boosters is systematisch, dat wil zeggen, het gebruik van de cursus. Om deze reden is het uiterst moeilijk om de resultaten (gewicht, kracht, enz.) Na het einde van de cursus te behouden, en een scherpe daling is ook mogelijk bij het veranderen van het medicijn van de farmacologie of het dieet.

Vrijgaveformulier

True Oxymetholone wordt slechts in twee vormen geproduceerd: 50 mg tabletten en injecties. In tegenstelling tot de laatste is de eerste de meest voorkomende en wordt deze vaak verkocht op websites of in sportvoedingswinkels. De geschatte prijs van een dergelijk medicijn varieert afhankelijk van de grootte van het pakket. Het is onrealistisch om het in flesjes te vinden, omdat ze alleen in kleine hoeveelheden worden geproduceerd voor diegenen die om welke reden dan ook geen pillen kunnen nemen.

Samenstelling

Als we het hebben over anabole stoffen, is het belangrijk om rekening te houden met het actieve vermogen. Het manifesteert zich met Oxymetalon, dat van synthetische oorsprong is. Dat wil zeggen, het molecuul in het preparaat is het belangrijkste actieve element dat de massa beïnvloedt. Alle anderen worden als hulp- en noodzakelijk beschouwd voor assimilatie. Simpel gezegd, Oxymethalon is zowel de naam van het medicijn als de stof waarvan het is gemaakt.

Voordeel en schade

Door de positieve eigenschappen van anabole steroïden en hun nadelen te specificeren, kan worden geconcludeerd dat ze hetzelfde zijn als andere vergelijkbare stoffen. Onder de voordelen vallen de volgende op.

 • Goede verlichting van het lichaam in een paar maanden.
 • Verhoogde kracht en verminderd risico op blessures.
 • Snel herstel na inspanning.
 • Versnelling van metabolische processen.

Tegen de achtergrond van deze belangrijke voordelen zijn er ook nadelen die al van invloed zijn op de gezondheidstoestand.

 • Het belangrijkste nadeel is de schending van de testosteronproductie op een natuurlijke manier.
 • Onbalans in metabolische processen.
 • De mogelijkheid om terug te rollen (snel gewichtsverlies aan het einde van de receptie).

Oxymetholone wordt beschouwd als een goed medicijn in termen van snelle fysieke ontwikkeling, maar tegelijkertijd verlopen veel processen in het lichaam in een versneld tempo, waardoor het natuurlijke evenwicht wordt verstoord. Dat wil zeggen, het heeft aanzienlijke voor- en nadelen die tegengesteld zijn aan elkaar.

Indicaties en contra-indicaties

In sommige gevallen is het zelfs nuttig om dit medicijn te nemen, omdat het oorspronkelijk als medicijn is uitgevonden. Het wordt voorgeschreven aan patiënten met bloedarmoede en wordt ook gebruikt bij radiotherapie. Dankzij zijn eigenschappen zorgt Oxymetalone voor een snel herstel en terugkeer naar het oude leven. Maar met de verkeerde aanpak kun je enorme schade aan het lichaam aanrichten.

De aanwezigheid van nierproblemen verbiedt bijvoorbeeld categorisch het gebruik van medicijnen, omdat ze het uitscheidingssysteem enorm belasten. Ook wordt deze steroïde niet aanbevolen voor atleten met lage bloeddruk en leveraandoeningen, en nog meer voor zwangere vrouwen. In het algemeen, als we er met recht van uit mogen gaan dat anabole steroïden het minst schadelijk zijn voor een gezond en veerkrachtig lichaam.

Mogelijke bijwerkingen

Na inname van Oxymetalone kunnen symptomen van derden optreden.

 • Het meest significante negatieve effect is op de lever, omdat het een natuurlijk filter is en alle vreemde stoffen zelf doorlaat.
 • De manifestatie van mannelijke karaktertrekken bij vrouwen (ruwe stem, verhoogd lichaam, uitpuilende aderen, enz.).
 • Spierspasmen (convulsies).
 • Ziek voelen, koude rillingen, buikpijn, spijsverteringsproblemen – deze symptomen kunnen individueel worden uitgedrukt.
 • Huidziektes.

Het is ten strengste verboden om Anadrol in te nemen tijdens de zwangerschap, zelfs als de periode maar een paar weken is. In dergelijke omstandigheden is het beter om diëten en onnodige stress volledig op te geven, maar integendeel meer te rusten en gezond vitaminevoedsel te eten.

Overdosis

Als u de dosis van het medicijn niet observeert tijdens het gebruik, zult u niet met een lichte ongesteldheid naar beneden gaan. Overdosering zal ernstige verstoringen veroorzaken.

 • Obesitas is een toename van lichaamsvet.
 • Borstvergroting (bij mannen).
 • In sommige gevallen een eenvoudige aandoening (koorts, buikpijn, enz.).
 • Hypertensie.
 • Prostatitis, haaruitval en nervositeit.

Dergelijke syndromen komen vaak voor bij degenen die Oxymethalone gebruiken, waarbij de juiste dosis wordt verwaarloosd.

Hoe lang duurt het pakket?

Om te zeggen hoe lang een verpakking van deze steroïde meegaat, moet u rekening houden met de grootte van de verpakking zelf. In de uitverkoop zijn deze vaker te vinden.

 • 20 stuks – genoeg voor 3 weken.
 • 60 stuks – genoeg voor de hele cursus (6-7 weken).
 • 100 stuks: één verpakking is ontworpen voor 3 maanden en 1 week.

De fabrikant geeft deze tijdsintervallen aan, verwijzend naar toediening alleen met een standaarddosering (1 tablet per dag). De foto’s van de pakketten zijn hieronder weergegeven.

Opslag condities

Oxymetalon wordt aanbevolen om op dezelfde plaats te worden bewaard als alle andere farmacologische middelen – op een plaats beschermd tegen vocht en licht. Het kan een kledingkast of nachtkastje zijn dat niet in de buurt van het water is geplaatst. Dus het medicijn verliest zijn eigenschappen niet.

Uiterste houdbaarheidsdatum

De werkingsduur van Anadrol 50 (dezelfde Oxy) zal grotendeels afhangen van de verpakking. Als het een injectievorm is (in injectieflacons), is de duur ervan over het algemeen onbeperkt. Hetzelfde kan gezegd worden van de capsules. Maar de meeste worden geproduceerd in blisters of in bubbels. In het eerste geval garandeert de verpakking een betrouwbare afdichting en dus een lange levensduur. Maar in het tweede geval, wanneer de tabletten zich in de externe omgeving bevinden, moet de opslag verstandig worden benaderd en moeten alle voorwaarden in acht worden genomen (bescherming tegen vocht en licht).

In de regel behouden de meeste steroïden hun eigenschappen vele jaren, omdat ze een synthetische basis hebben.

Hoe neem je het goed op?

Het is noodzakelijk om te beginnen met het feit dat elk medicijn wordt ingenomen volgens de instructies die daarbij horen. Daarom moet het, voordat het wordt gebruikt, zorgvuldig worden bestudeerd, zelfs als het in een vreemde taal is. Oxymetalone wordt berekend op basis van het lichaamsgewicht en wordt gebruikt bij 50 milligram bodybuilding tabletten. Het verhogen van de dosis geeft geen resultaat, het is alleen schadelijk voor het lichaam.

Wijze van toediening en dosering

Zoals hierboven vermeld, is voor een volwassen atleet 0,05 g van het medicijn per dag (1 tablet) voldoende. Dit is voldoende om metabolische processen te versnellen en het bewegingsapparaat te versterken. Het tijdstip van inname heeft geen bijzondere invloed op het resultaat, dus het kan voor of na de maaltijd worden geconsumeerd.

Verhoogde doseringen zijn alleen bedoeld voor de behandeling van ziekten en worden niet gebruikt op het gebied van sport.

Duur van de Cursus

Elke steroïde, ongeacht de dosering, wordt gedurende een bepaalde periode ingenomen, een “kuur” genoemd. In het geval van Anadrol duurt het anderhalve maand of 6 weken. Dat wil zeggen, gedurende 45 dagen moet de atleet elke dag één tablet (50 mg) innemen, gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet en krachtige training.

opvang regelingen

Het wordt aanbevolen om Oxymethalon alleen in de sport te gebruiken tijdens periodes van zware training. De cursus kan worden geïsoleerd of gecombineerd met andere medicijnen. Dit komt door het feit dat het metabolische processen verbetert, maar de klieren die verantwoordelijk zijn voor de productie van androgenen (geslachtshormonen) zwak beïnvloedt, waardoor hun tekort ontstaat. Om het effect te versterken, kunnen hormonen daarom van buitenaf worden aangevuld door de ontvangst van Oxymetalone te combineren met andere middelen.

Hoe lang duurt het om te handelen?

Als we het hebben over interne sensaties, dan zijn ze al in de eerste week te horen (een toename van 1-2 kg). In de regel wordt pijn in de gewrichten aanzienlijk verminderd en wordt kracht toegevoegd. Spieren voelen vol aan en herstellen veel sneller.

Een uiterlijk tastbaar resultaat verschijnt na 14 dagen wanneer ongeveer de helft van de cursus is verstreken. Maar voor het maximale effect (8-10 kg massa) moet de inname volledig zijn (alle 6 weken). Maak voor experimentele doeleinden een foto van uzelf voor en na de dosis en zie het verschil.

Waar wordt het mee gecombineerd?

Oxymetholone wordt meestal gecombineerd met medicijnen die de geslachtsklieren activeren die hormonen produceren of deze al in de samenstelling bevatten. Een geweldige metgezel is testosteron enanthaat, waarvan de dosering ongeveer 40 mg / dag moet zijn, of een ander middel dat het niveau van geslachtshormonen verhoogt. Om de werking van Anapolon beter te begrijpen, kunt u een video bekijken die over dit medicijn vertelt.

Na de cursus therapie

Om de vorige werkcapaciteit van het lichaam te herstellen, is het na het volgen van de cursus noodzakelijk om PCT uit te voeren. De essentie van het proces ligt in het gebruik van een medicijn (bijvoorbeeld Clomifeen), dat de natuurlijke afgifte van geslachtshormonen en het herstel van het metabolisme stimuleert. Het is het beste om de therapie een week na het gebruik van Oxymetalone te starten en gedurende 14 dagen door te gaan. Het is heel goed mogelijk om PCT-medicijnen in een drogisterij te vinden. Doorgaans is de standaarddosis twee tabletten voor de eerste week (ochtend en avond) en één voor de tweede week (alleen ’s ochtends).

Hoe koop je geen nep?

Om een ​​origineel medicijn te kopen, moet u contact opnemen met de officiële fabrikanten. Zij zijn.

 • The British Dispensary – de bekende Androlic wordt uitgebracht.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Vervaardigd door Oxiged 50.
 • Olymp Labs is een Turks Oxymetalon.

Als u online winkelt, kunt u recensies en productbeoordelingen van sitebezoekers lezen.

Als u de instructies zorgvuldig opvolgt, moeten deze ook de contactgegevens van de fabrikant bevatten, inclusief de telefoon. Als je wilt, kun je hem ook bellen om te vragen of dit product bij de winkelier wordt geleverd.

Wat moet de verpakking zijn?

Voor 2018 gebruikt de fabrikant van dit medicijn twee soorten verpakkingen: met folie verzegelde potten en gewone blisters. Houd er rekening mee dat producten die Oxymetalone bevatten veel verschillende namen hebben: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, enz. Maar ze zijn allemaal identiek en verschillen alleen in fabrikant en ontwerp.

Nep en origineel wat is het verschil?

Het is onmogelijk om de vervalsingen van het origineel met het blote oog te onderscheiden. Het eerste waar u op moet letten, is het certificaat. Als het beschikbaar is, geeft het aan dat het voldoet aan de aangegeven kwaliteit van het product. Daarom kan men bij afwezigheid van dit aankoopdocument niet eens spreken.

Ze besparen vaak op vervalsingen, dus u kunt gebreken vinden met slechts een vluchtige beoordeling. Het kunnen vage letters in de instructies zijn, slecht gelijmde etiketten, defecten op de verpakking, enz.

Feedback van de gastheer

Voor en na de resultaten

Oxymethanol is effectief gebleken in de farmaceutische markt omdat het veel voordelen heeft en de meest geschikte optie is voor zowel beginnende als ervaren atleten. Het begint onmiddellijk te werken en in een periode van zes weken is het heel goed mogelijk om 8 kg aan te komen. Tegelijkertijd zijn er geen ernstige complicaties aan het einde van de cursus.

Wat zeggen artsen en onderzoekers?

Tot nu toe keuren maar weinig mensen het gebruik van boosters in het algemeen goed, omdat ze de natuurlijke werking van het lichaam veranderen. Doktoren zeggen echter dat Oxymetholone, vergeleken met andere anabole steroïden, veel voordelen heeft. Een daarvan is de prestatie. Dat wil zeggen, het lichaam reageert zeer snel op de inhoud van deze stof.

Hoewel er volgens de statistieken weinig rampzalige gevolgen zijn, is niemand er immuun voor. De beslissing over het gebruik van het medicijn wordt door iedereen voor zichzelf genomen.

Analogen

Onder de analogen van Oxymetalone kunnen de volgende worden onderscheiden.

 • Anadrol en Anadrol 50.
 • Oxandrolon.
 • anabol.
 • chitosan.
 • Als we het hebben over medicijnen met een vergelijkbare werking, kunnen we denken aan Sustanon, Methaan en Methyltestosteron.

Gevolgtrekking

Oxymethanol is een natuurlijk gebruikte synthetische steroïde die een wettelijke status heeft en veel verschillende namen heeft. Volgens ervaren atleten verhoogt het de lichaamsmassa en gaat het gepaard met het verwerven van kracht, en de relatief lage kosten maken het betaalbaarder. Zoals alle anabole steroïden heeft het echter zijn bijwerkingen, die meestal voorkomen bij mensen met een zwak lichaam. Daarom kan het alleen veilig worden ingenomen door fysiek gezonde mensen die geen nier- en leverproblemen hebben.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€45

Pakket

60 tabletten (50 mg / form)