TAMOXIFEN

23.89

Artikelnummer: 4079 Categorie:

Beschrijving

Tamoxifen

Tamoxifen is een van de beste SERM-producten (Selective Estrogen Receptor Modulator) op de markt en een zeer populair Sopharma-product dat wordt gebruikt door atleten die steroïden gebruiken. Tamox is tegelijkertijd een antagonist en een agonist en werkt in sommige delen van het lichaam als een oestrogeen en in andere delen van het lichaam als een anti-oestrogeen. Wat bepaalt zijn werking om te beschermen tegen gynaecomastie en om de productie van zijn eigen testosteron te activeren door de lipideniveaus te normaliseren, waardoor de mogelijkheid van atherosclerotische veranderingen wordt verminderd.

U kunt Tamoxifen gemakkelijk en gemakkelijk in onze winkel kopen.

Werkingsmechanisme

Tamoxifencitraat is inderdaad een niet-steroïde oestrogeenreceptorblokker die sterke anti-oestrogene eigenschappen vertoont, maar in feite een receptormodulator is. Tamoxifen is effectief in het remmen van de effectieve binding van oestradiol aan oestrogeenreceptoren en voorkomt blootstelling aan een specifieke receptor door de respons op oestrogeenblootstelling in het DNA te blokkeren. Het resultaat is een vermindering van de activiteit van de overeenkomstige genen, wat de reactie van de cel op oestrogeen vermindert. Bovendien verhoogt een oestrogeenantagonist de regulatie van het produceren van proteïne W (TGFb), wat de ontwikkeling van kankercellen voorkomt en ook het niveau van insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1), wat de deling van alle cellen vermindert, vermindert, waaronder kankercellen. Tamoxifen vermindert de activiteit van het PKC-enzym verder en, afhankelijk van de dosis,

Het kopen van tamoxifen verkleint dus de kans op het ontwikkelen van een aantal kankers.

Tamoxifen heeft eigenlijk veel toepassingsmethoden als het gaat om steroïde cycli voor topsporters. Vanwege het brede scala aan acties wordt tamoxifen-therapie voornamelijk gebruikt door specifieke bodybuilders in steroïde cycli of later als therapie na de cyclus. Allereerst vermijdt de werking van tamoxifen de bijwerkingen van steroïden die verband houden met oestrogeen. Tamoxifen blokkeert de oestreenreceptoren in borstweefsel, waardoor de ontwikkeling van gynaecomastie (borstontwikkeling bij vrouwen) wordt voorkomen.

Eigendom

  • Blokkeert oestrogeenreceptoren;
  • Normaliseert het lipidenprofiel, wat de kans op het ontwikkelen van atherosclerose vermindert;
  • Vermindert het risico op borstkanker met 50%;
  • Vermindert het risico op osteoporose (botfragiliteit);
  • Activeert de productie van LH en FSH, verhoogt het niveau van endogeen testosteron en wordt daarom gebruikt als PCT-medicijn;
  • Het kan worden gebruikt om gynaecomastie te bestrijden;

Receptie

De consumptie van dit medicijn is individueel en voor verschillende doeleinden.

Om bijvoorbeeld het ontstaan ​​van gynaecomastie snel te stoppen, is het raadzaam om 40 mg tamoxifen per dag in te nemen totdat de ernst van de gynaecomastiesymptomen afneemt.

Als PCT-product wordt Tamoxifen vaak gebruikt in doses van 20-40 mg per dag, afhankelijk van de “” ernst “” van de steroïdecyclus gedurende 3-4 weken tegen de achtergrond van het om de dag innemen van choriongonadotrofine 2000 E (indien gonadotropine werd niet gebruikt in de cyclus zelf, ter ondersteuning van het werk van de testikels).

Het is belangrijk om te verduidelijken dat het niet wordt aanbevolen om tamoxifen in te nemen in geval van gebruik van steroïden zoals nandrolon, trenbolon of miboleron, vanwege de mogelijke toename van progestageen-bijwerkingen.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€24

Pakket

30 tabletten