Stano-lab 20

41.81

Artikelnummer: 4060 Categorie:

Beschrijving

Stano-lab 20

Korte beschrijving van het medicijn Stano-lab 20

Stano-lab 20 is een zeer anabole steroïde met milde androgene eigenschappen. Stano-lab 20 is in trek bij alle soorten atleten die sportfarmacologie gebruiken om krachtindicatoren te verhogen, overtollig vet te verbranden, het uithoudingsvermogen te vergroten en hoogwaardige spiermassa te krijgen.

Stano-lab 20 wordt geproduceerd door een relatief jong, maar reeds gevestigd bedrijf, 7Lab Pharma. Het hoofdbestanddeel van Stano-lab 20 is Stanozolol, dat in 1962 voor het eerst werd geproduceerd voor medisch gebruik en al decennia lang atleten verblijdt met de resultaten van de inname. Stano-lab 20 heeft 320% anabole en 30% androgene activiteit in vergelijking met endogeen testosteron.

Stano-lab 20 tabletten, in combinatie met intensieve training en een goed uitgebalanceerd dieet, stellen de sporter in staat indrukwekkende resultaten te behalen en, bij correct gebruik van het medicijn, ook het lichaam te genezen. Met Stano-lab 20 kan de atleet de eetlust, het uithoudingsvermogen en de kracht vergroten, overtollig vet en vocht uit het lichaam verwijderen en de spieren een meer prominente vorm geven. De atleet zal bijna onmiddellijk na het innemen van de Stano-lab 20 tablet een krachtstoename kunnen voelen en dit gedurende 8 uur. Vanwege de niet zo lange werkingsduur, wordt het aanbevolen om het medicijn tijdens de kuur regelmatig in te nemen.

Bijwerkingen van het medicijn Stano-lab 20

Opgemerkt moet worden dat het medicijn niet alleen in zeldzame gevallen een positief effect op het lichaam kan hebben, en dat met een onjuist berekende dosering bijwerkingen kunnen worden waargenomen. Ze manifesteren zich in de vorm van hypertensie, verhoogd cholesterol in het lichaam, er moet ook rekening mee worden gehouden dat Stano-lab 20 tabletten voor oraal gebruik een toxisch effect hebben op de lever.

Aandacht! Nu is Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) beschikbaar in een nieuwe verpakking.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€42

Pakket

100 tabletten (20 mg / form)