BONAVAR

45.79

Artikelnummer: 4092 Categorie:

Beschrijving

Oxandrolon (Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin) is een anabole steroïde vervaardigd door Searle Laboratories in 1964 onder de merknaam Anavar. Een synthetische steroïde waarin het tweede koolstofatoom in de A-ring is vervangen door een zuurstofatoom.

Het werd oorspronkelijk gebruikt voor de behandeling van verzwakte HIV-patiënten, bloedarmoede, herstel van brandwonden en botversterking. Al snel werd het actief gebruikt bij bodybuilding en werd het opgenomen in de lijst met controlemedicijnen.

Anabole werking:

  • Verbetering van het reliëf en de stevigheid van spieren (de belangrijkste werking van oxandrolon)
  • Meer kracht
  • Vet verbranden
  • Verhoogde niveaus van groeihormoon

Oxandrolon wordt niet gebruikt voor spiergroei. Het belangrijkste effect is het creëren van verlichting en het verminderen van de onderhuidse vetlaag.

Toepassing en dosering:

De duur van de Anavar-kuur alleen is 6-8 weken. De maximaal normaal verdraagbare dagelijkse dosis is 80 mg, verdeeld over 3 doses. U moet beginnen met een dosis van 20 mg/dag, waarbij u de dosis in twee doses verdeelt. Na een week wordt het verhoogd tot 40 mg / dag.

Twee dagen nadat u bent gestopt met het gebruik van Anavar, moet u gedurende 1-2 weken een cyclus van 10 mg / dag tamoxifen drinken om uw testosteronproductie te herstellen.

Combinatie met andere medicijnen:

Voor de beste resultaten en om sommige bijwerkingen te voorkomen, wordt aanbevolen om sterk androgene geneesmiddelen in de cyclus op te nemen:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

Wanneer Anavar wordt gecombineerd met andere geneesmiddelen, is de gemiddelde dosering 40 mg / dag. Anavar-cycli samen met andere medicijnen stellen u niet alleen in staat om verlichting te krijgen, maar ook om de droge spiermassa te vergroten.

Bijwerkingen:

Een afname van het libido is mogelijk bij constant hoge doseringen, onderdrukking van de aanmaak van het eigen testosteron, verhoogde bloeddruk, hoofdpijn, misselijkheid. Bijwerkingen zijn zeldzaam en Oxandrolon wordt beschouwd als een van de veiligste steroïden.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€46

Pakket

50 tabletten / 25 mg