CLOMID

26.88

Artikelnummer: 4078 Categorie:

Beschrijving

Er wordt voorgesteld om clomifeencitraat te kopen als middel voor een selectieve werking op oestrogeenreceptoren. Wat betreft oestrogeenreceptoren, die worden aangetroffen in de hypofyse en eierstokken, heeft een medicijn uit de trifenylethyleengroep een blokkerende werking.

Als gevolg hiervan wordt het negatieve feedbackmechanisme tussen oestrogeen en de hypothalamus belemmerd. Onderweg vindt een nog belangrijker proces plaats: Clomifeencitraat stimuleert een toename van de secretie van gonadoliberine door de hypothalamus. Als gevolg hiervan produceert de hypofyse meer prolactine, luteïniserend hormoon en follikelstimulerend hormoon, en wordt testosteron geproduceerd door de teelballen (testikels). Merk op dat de werking van het medicijn geen directe invloed heeft op de concentratie van oestrogeen in het bloed.

Wat is de betekenis van het gebruik van het medicijn?

De weloverwogen eigenschappen van het medicijn hebben zich bewezen in gevallen waarin anabole androgene steroïden worden gebruikt. Inderdaad, als gevolg van de steroïdencursus vermindert het lichaam de productie van natuurlijk testosteron aanzienlijk, dus clomifeencitraat is erg belangrijk voor mannen. Het helpt de natuurlijke testosteronafscheiding op het vereiste niveau te brengen, wat helpt om de seksuele activiteit te doen herleven, het libido te verhogen en terug te keren naar het gebruikelijke ritme van seksuele activiteit. Zelfs na de zwaarste cycli van anabole androgene steroïden, die sommige lichaamsfuncties ernstig aantasten, gaat clomifeencitraat met succes om met de normalisatie van seksuele activiteit om testosteron binnen twee tot drie maanden te verhogen.

Aangezien wordt gesuggereerd om Clomid te gebruiken als onderdeel van revalidatietherapie na de cyclus

Het medicijn heeft een beperkte reikwijdte. Het wordt gebruikt als het hoofdbestanddeel van post-cyclustherapie, het begint pas te worden gebruikt nadat de eliminatie van de belangrijkste anabole androgene steroïden uit het lichaam is voltooid. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het gebruik van clomifeen en een garantie voor de effectiviteit van het effect. Clomifeencitraat, waarvan de prijs aanzienlijk hoger is dan die van tamoxifen, dat voor een soortgelijk doel wordt gebruikt, kan na elke steroïdekuur worden gebruikt. Dit is het voordeel ten opzichte van tamoxifen, omdat postcyclustherapie bij het gebruik van anabole androgene steroïden met progestageenactiviteit (nandrolonen en trenbolonen) alleen kan worden gedaan met deze oestrogeenreceptorblokker (of het zelden gebruikte toremifeencitraat).

De gebruiksaanwijzing van clomifeencitraat staat een dergelijk gebruik toe, omdat er geen gevaarlijk verband is met progesteronreceptoren in termen van bijwerkingen.

Bijwerkingen bij gebruik van het medicijn

Het gebruik van het medicijn kan leiden tot negatieve bijwerkingen:

  • onderdrukking van de secretie van insuline-achtige groeifactor (IGF-1);
  • een verhoging van het niveau van globuline dat geslachtshormonen bindt;
  • directe onderdrukking van de testiculaire functie;
  • een meervoudige toename van de oestrogeenconcentratie;
  • het verschijnen van een visuele beperking (bij langdurig gebruik.

Hoe clomifeencitraat wordt gebruikt bij bodybuilding?

In afwachting van het begin van de therapie na de cyclus, is het de moeite waard om een ​​analyse uit te voeren om het werkelijke niveau van testosteron te bepalen en vervolgens door te gaan met het herstellen van de optimale werking van de hypothalamische klier. testiculaire boog. De duur van de hersteltherapie wordt bepaald door de mate waarin de activiteit van de hypofyse is geremd. Meestal is dat tussen de twee en vijf weken.

Het maakt niet uit waar clomifeencitraat te koop is, in een apotheek of een online winkel die sportfarmacologische producten levert, maar er moet vertrouwen zijn in de kwaliteit van het gekochte medicijn.

Voor een gemakkelijke kuur moet u het medicijn in voldoende hoeveelheden kopen om de eerste twee weken 50 mg en de volgende twee weken 25 mg in te nemen.

Bij matige ernst verdubbelde de duur van de dagelijkse inname van 50 mg clomid. Als u een moeilijke kuur met anabole androgene steroïden moet volgen, is het de moeite waard om Anfarm Hellas-clomid van hoge kwaliteit te kopen, vervaardigd door een Grieks farmaceutisch bedrijf opgericht in 1967. Het wordt gedurende een maand dagelijks ingenomen met 100 mg, waarna de dosering elke twee wordt gehalveerd weken .

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€27

Pakket

24 tabletten / 50 mg