Androver

45.79

Artikelnummer: 4087 Categorie:

Beschrijving

Androver is een krachtige anabole en androgene geproduceerd door Vermodje. De steroïde is verkrijgbaar in de vorm van 50 mg tabletten (concentratie werkzame stof) en is bedoeld voor orale toediening (binnen).

Bij ijzersporten, van bodybuilding tot powerlifting, kan Androver (oxymetholone) alleen worden aanbevolen aan sporters die ervaring hebben met sportfarmacologie. Het heeft een extreem sterk en snel effect, wat voor beginners overdreven zal zijn.

Gunstige eigenschappen

Bij systematisch gebruik van tabletten draagt het middel bij aan verbeteringen zoals:

  • Toename van het spierstelsel (door spierhypertrofie);
  • Krachtgroei, verhoogd uithoudingsvermogen;
  • Versnelling van herstel;
  • Verhoogde eetlust
  • Verbetert de functie van banden en gewrichten.

Van Androver is bevestigd dat het de effecten heeft van het verminderen van SHBG en het verbeteren van hematopoëse. Dit leidt respectievelijk tot een verhoging van de concentratie vrij testosteron in het bloed en een verbetering van het zuurstoftransport naar de spieren. Er wordt ook gezegd dat het de erytropoëtinesecretie kan verhogen.

Opmerking: Oxymetholone (Androver en analogen) is een van de krachtigste orale anabole steroïden: de anabole activiteit wordt verhoogd tot 320% van testosteron, de androgene activiteit wordt met 70% verminderd en de halfwaardetijd is ongeveer 9 uur. Het is een synthetische steroïde die speciaal is ontwikkeld voor medicinaal gebruik in de jaren 60 van de 20e eeuw.

Bijwerking van Androver

Tabletten worden meestal goed verdragen door het menselijk lichaam. Als u de receptie niet misbruikt, is het onwaarschijnlijk dat zich ernstige complicaties voordoen. De mogelijkheid van het ontwikkelen van androgene, oestrogene of progestageen bijwerkingen kan echter niet 100% worden uitgesloten. Mogelijk: overmatige waterretentie, acne, verhoogde bloeddruk, zweten, libido-onderdrukking, testiculaire atrofie, kaalheid, gynaecomastie.

Ook in de beoordelingen zijn er klachten van misselijkheid, brandend maagzuur en verlies van eetlust.

Toelatingscursus

Het is een krachtig medicijn voor kracht en massatoename dat systematisch moet worden gebruikt voor maximale resultaten. Voor sporters wordt een dosering van 50-100 mg/dag aanbevolen. De dagelijkse frequentie van toediening is te wijten aan de korte halfwaardetijd van het actieve ingrediënt. De gemiddelde duur van de cursus is 6 weken. Langere tabletten worden meestal niet gebruikt om geen levercomplicaties te veroorzaken.

Een Androver-cyclus kan het gebruik van de volgende geneesmiddelen vereisen: mesterolon (Proviron), anastrozol (aromataseremmer), gonadotropine (hCG). Soms zijn ze alleen nodig om bijwerkingen te voorkomen, vooral als het gaat om het samen gebruiken van meerdere AAS.

Clomifeencitraat (Clomid) of tamoxifen (Tamoximed) moet worden gebruikt tijdens postcyclustherapie om de resultaten te herstellen en te behouden

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€46

Pakket

100 tabletten / 50 mg