Trenbolone Acetate

53.75

Artikelnummer: 4061 Categorie:

Beschrijving

Trenbolonacetaat

Professionele bodybuilders waarderen trenbolon vanwege zijn veelzijdigheid en noemen het de koning van de anabole steroïden. Maar het medicijn heeft bijwerkingen en kan schadelijk zijn in ongetrainde handen.

Het artikel geeft advies van ervaren professionals, de atleten zelf, over hoe trenbolon op een slimme manier kan worden gebruikt.

Trenbolon is een injecteerbare anabole steroïde die wordt gebruikt door atleten, bodybuilders, powerlifting, fitness, crossfitness en andere sporten. De steroïde heeft verschillende vormen: trenbolon enanthate, acetaat en hexa. Tren werd oorspronkelijk gebruikt in de diergeneeskunde en was zeer goed in het vergroten van de spiermassa en eetlust van runderen. Dus het medicijn werd gemoderniseerd voor mensen en emigreerde naar de slagvelden van bodybuilding. Tren is niet voor beginners, dat is zeker!

De sportfarmacologie steroïde verleidt met zijn effecten, het is in staat om:

  • snel spiermassa opbouwen,
  • sterkte-indicatoren verhogen,
  • vet verbranden
  • heeft veelzijdigheid,
  • heeft een anabole werking.

Het apparaat is krachtig, maar houd er rekening mee dat het veel “valkuilen” heeft die je moet weten. Om zeker te zijn van de juiste toepassing van de kuur, wordt aanbevolen om tests te doen voor het gehalte aan estradiol en prolactine in het lichaam.

Het wordt aanbevolen om tren niet langer dan 5-6 weken te gebruiken.

Aanbevolen doseringen voor amateurs variëren van 100 tot 200 milligram per week, voor professionals 300-500.

Als u trenbolon gebruikt, zorg er dan voor dat u cabergoline gebruikt, dat het prolactinegehalte in het bloed regelt. Let op: De dosering van sportvoeding en de cursus worden individueel geselecteerd met een gediplomeerde arts of instructeur.

Trenbolonacetaat

Populair bij powerlifting-atleten, wordt het medicijn gebruikt om de krachtprestaties te verbeteren. De sterkste anabole van dit merk. Ze worden voornamelijk gebruikt voor kortlopende cursussen.

Trenbolon ENANTAAT

Als de atleet zich richt op het vergroten van de spiermassa, komt dit type medicijn te hulp. Voor sommigen is een steroïde geschikt, voor anderen is het volledig ongeschikt. Als je lichaam het goed kan verdragen, heb je geluk. Het medicijn droogt op en geeft een kwalitatieve toename van de massa.

Kies daarom de juiste en juiste fabrikanten. De website https://steroidsshop-ua.com heeft een volledige instructie en methode van toepassing.

Tren Hexa

Hexa – helpt het risico op problemen met oestrogeen te verminderen, het medicijn is universeel en geschikt voor bijna alle doeleinden: het verhogen van krachtindicatoren, het vergroten van spiervolumes, voorbereiding op een wedstrijd. Bekijk de nuances op de Steroid Shop com-website.

Deze ether wordt in verschillende sporten gebruikt. Tren Hexa, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, is een van de krachtigste anabole steroïden. Volgens zijn kenmerken overschrijdt het testosteron met 5 keer.

  • Enkele bijwerkingen
  • Prikkelbaarheid, agressie
  • Slapeloosheid
  • Verhoogde bloeddruk
  • De huid wordt vettig

Maar ze kunnen worden vermeden en geminimaliseerd door redelijke doseringen van andere medicijnen te gebruiken en voorzorgsmaatregelen te nemen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€54

Pakket

Versterker van 10 x 1 ml (100 mg / ml)