PROVIRON

23.89

Artikelnummer: 4076 Categorie:

Beschrijving

Proviron Bayer

Proviron Bayer is een uniek product op de markt voor synthetische steroïden. Veel atleten noemen het een anti-oestrogeen medicijn, maar dit is niet helemaal correct. Proviron heeft ook verschillende andere effecten:

Het werkt als een analoog van mannelijke geslachtshormonen, maar het is meestal ongepast om het voor deze doeleinden apart te gebruiken;
Proviron kan het effect van oestrogeen onderdrukken;

In het bloed bindt het aan globuline-eiwitten, die testosteron uit het lichaam verwijderen en inactiveren, waardoor de testosteronniveaus toenemen;

En Proviron kan ook het libido drastisch verhogen (sommige atleten hebben spontane erecties).

Dit medicijn wordt nooit alleen gebruikt. Het wordt aanbevolen om Proviron te kopen om het te gebruiken tijdens de algemene steroïdecyclus.

————————————————– —

Er is wat feedback in het lichaam van een man. Wanneer er weinig geslachtshormonen in het bloed circuleren, worden mechanismen in het lichaam geactiveerd die de testikels activeren en hen dwingen grotere hoeveelheden testosteron te produceren.

Aan de andere kant, als er meer hormonen zijn dan nodig is, wordt de functie van de testikels onderdrukt. Stel je nu eens voor wat er in het lichaam gebeurt tijdens of na de cyclus van de meeste anabole steroïden. Het endocriene systeem “” begrijpt “” dat de geslachtshormonen niet alleen te veel zijn, maar te veel! De activiteit van het eigen testosteron neemt drastisch af. En dit bedreigt de ontwikkeling van een groot aantal bijwerkingen.

Het is tegen hen dat de proviron Bayer is gericht. Het heeft weinig anabole activiteit, maar het is niet nuttig.

Veel atleten kiezen ervoor om Bayer Proviron te kopen om de negatieve effecten van sommige steroïden te bestrijden.

Effecten van Proviron Bayer

Er is een eiwit in het bloed dat overtollig mannelijk geslachtshormoon bindt en inactiveert. Het is tegen hem dat de proviron-bayer handelt. Het heeft dus geen invloed op het niveau van testosteron in het bloed, maar het kan de activiteit ervan verhogen.

Hoe effectief is het? Sommige bodybuilders vinden het over het algemeen nutteloos. Dit is een grote fout. Als het correct wordt ingenomen, helpt Bayer Proviron honderden problemen aan te pakken die anders zeker zouden ontstaan.

Bijwerkingen van Proviron Bayer

Dit medicijn heeft praktisch geen ongewenste effecten. Bij de gebruikelijke aanbevolen doseringen is het niet schadelijk voor de lever. Als u echter pijn onder de rechterrib en spijsverteringsproblemen ervaart, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik en een arts raadplegen.

Hoe Proviron Bayer correct in te nemen?

De optimale dosis is 50 mg per dag, die in twee doses moet worden verdeeld. Als u de dosis verhoogt tot 100 mg per dag, gebeurt er in principe niets ergs, maar het is beter om dit cijfer niet te overschrijden om een ​​negatief effect op de lever te voorkomen.

Welke sportfarmacologische producten combineren het beste met Bayer Proviron?

Om het effect te versterken, wordt Proviron vaak gecombineerd met Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Trouwens, een ander onderscheidend kenmerk van dit medicijn is het vermogen om het libido te verhogen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€24

Pakket

50 tabletten / 25 mg