NEBIDO

73.66

Artikelnummer: 4090 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving van het medicijn

Het verkrijgen van uw spieropbouwende testosterondosering is eenvoudig met Nebido. U kunt het kopen bij de apotheek en bestellen in de online winkel. Het medicijn wordt verkocht in flacons van 4 mg, het moet intramusculair worden geïnjecteerd. Eén flacon in één verpakking. De structuur is identiek aan die van testosteron, met uitzondering van het proces van uitscheiding van spierweefsel in het bloed. Gemaakt in Duitsland.

Effect van de toepassing

Testosteron nebido heeft een volledig effect op het lichaam. Het zal niet alleen gunstig zijn voor degenen die hard zwaaien, het zal je ook in staat stellen mannelijke kracht en kracht te voelen, energie op te slaan, een opgewekte houding aan te nemen en meer vertrouwen te krijgen in je capaciteiten. De inhoud van deze flesjes kan het lichaam in beweging brengen en slaperigheid tegengaan. Eén dosis Nebido komt overeen met 1000 mg testosteronundecanoaat.

Kenmerken van de applicatie van Nebido uit Nederland:

  • Injecteer elk kwartaal een flacon (3 maanden);
  • Gebruik onder medisch toezicht;
  • Verboden voor gebruik door vrouwen.

Testosteronundecanoaat nebido is een langwerkend medicijn. Op zichzelf heeft het geen invloed op de groei van spiermassa, maar het stelt je in staat om een ​​gunstige trainingsomgeving te creëren. Als er vermoeidheid, lusteloosheid, schijnbaar ongerechtvaardigde afname van interesse in sport is, een depressieve stemming verschijnt, alledaagse dingen beginnen te irriteren of op te geven – misschien is het allemaal een kwestie van hormonen.

Met het hormonale medicijn testosteron Nebido kunt u deze situaties oplossen en krijgt u kracht! U zult zich veilig en comfortabel voelen. Bovendien zal het medicijn de hoeveelheid vetweefsel verminderen en de vernietiging van het bot stoppen. Activeert de vitaliteit van het lichaam. Injecties kunnen u helpen gewrichtsaandoeningen te vergeten (of pijn te verminderen) en helpen ook het bindweefsel te behouden en te beschermen tegen zware belasting tijdens training en competitie.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€74

Pakket

Doos / 4ml