Test Mix

37.83

Artikelnummer: 4083 Categorie:

Beschrijving

Test-Comp 250 van Unigen is een androgene anabole steroïde met een langwerkende werking. Het product is gebaseerd op een testosteronmengsel. Vrijgaveformulier – vloeistof voor injectie in flesjes van 10 ml (dosering – 250).

De samenstelling van het Test-Comp 250 Unigen-mengsel omvat vier testosteron-esters: fenylpropionaat, isocaproaat, propionaat, decanoaat. Door de geleidelijke onthulling van elk deel, vindt er een blijvende werking van het product plaats wanneer het het lichaam binnenkomt. Hoewel regelmatige injecties niet nodig zijn, blijven de hormoonspiegels van de sporter gegarandeerd lange tijd op hetzelfde hoge niveau.

De olieachtige basis van het belangrijkste actieve ingrediënt garandeert de onmogelijkheid om het op te lossen in water en het in vetophoping te houden totdat het product volledig uit het lichaam is verwijderd.

Test-Comp 250 Unigen-effecten

  • in korte tijd spiervolume opbouwen door verhoogde eiwitsynthese;
  • de vernietiging van spiervezels door de onderdrukking van de productie van cortisol te voorkomen (antikatabool effect);
  • grotere weerstand dankzij de betere aanmaak van rode bloedcellen, die zuurstofdragers zijn voor de weefsels;
  • een gezonde eetlust vergroten voor optimale spiergroei zonder het risico van algehele verspilling;
  • stabilisatie van de fosfor- en stikstofbalans;
  • verhoogd libido en seksueel verlangen tijdens uw menstruatie.

De negatieve effecten die optreden tegen de achtergrond van de toediening van de steroïde omvatten androgene reacties.

Farmacodynamische eigenschappen:

Sustanon is samengesteld uit vier testosteron-esters (propionaat, fenylpropionaat, isocapronaat en decanoaat).

Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon dat door de testikels wordt gesynthetiseerd en uitgescheiden. Stimuleert de groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken (rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum, verdeling van mannelijke haren op het gezicht, schaambeen, borst), ontwikkeling van het strottenhoofd, lichaamsspieren en vetverdeling. Het handhaaft stikstof, natrium, kalium en fosfor, verbetert het anabolisme en vermindert het eiwitkatabolisme. Een voortijdige verhoging van de concentratie testosteron in het bloedplasma in de periode voor de puberteit zorgt ervoor dat de pijnappelklier sluit en de groei stopt. Het stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en erytrocyten. Door het mechanisme van negatieve feedback (feedback) remt het de afscheiding van luteïniserende en follikelstimulerende hormonen uit de hypofyse en remt het de spermatogenese.

Bij vrouwen remt het de gonadotrope functie van de hypofyse, de functie van de eierstokken en borstklieren en veroorzaakt het endometriumatrofie. De antagonistische werking van oestrogeen wordt gebruikt bij de behandeling van vleesbomen, endometriose en borstkanker. Het vertoont een gunstig effect op aandoeningen van de climacterische periode.

Farmacokinetische eigenschappen:

De in het preparaat opgenomen testosteron-esters hebben verschillende absorptie- en uitscheidingssnelheden, wat zorgt voor een snel en langdurig effect (tot 4 weken) na een enkele injectie: testosteronpropionaat werkt gedurende de eerste dag, het effect van testosteronfenylpropionaat en isocapronaat begint 24 uur na injectie en houdt tot 2 weken aan. Testosterondecanoaat begint later te werken, maar houdt langer aan. In het bloed bindt bijna 98% van het testosteron aan een specifieke globulinefractie die testosteron en estradiol bindt. Biotransformatie vindt plaats in de lever in verschillende 17-ketosteroïden, die na conjugatie met glucuron- of zwavelzuur (ongeveer 90%) in de urine worden uitgescheiden. Ongeveer 6% van het geabsorbeerde geneesmiddel wordt ongebonden uitgescheiden in de feces.

instructies:

Bij mannen – androgene insufficiëntie na castratie, eunucoïdisme, hypopituïtarisme, impotentie van hormonale oorsprong, symptomen van mannelijke menopauze (verminderd libido, mentale en fysieke activiteit), sommige vormen van onvruchtbaarheid met verminderde spermatogenese, osteoporose veroorzaakt door androgene insufficiëntie; bij vrouwen – hyperestrogenisme; vleesbomen; endometriose; borstkanker; osteoporose.

Wijze van toepassing:

De aanbevolen kuur van Test-Comp 250 is 3 tot 4 weken. De duur en dosering van medicijnen moeten echter worden bepaald op basis van de fysiologische kenmerken van de atleet, zijn ervaring met het gebruik van steroïden en enkele andere factoren. Het testosteron-estermengsel bereikt zijn maximale concentratie in het bloed na ongeveer 15 dagen.

De dosering van de steroïden varieert van 250 tot 750 milligram per week en injecties worden zeer zelden uitgevoerd, een of twee keer per twee weken.

Test-Comp 250 wordt niet aanbevolen voor vrouwen.

Bijwerkingen

Priapisme en andere tekenen van overmatige seksuele stimulatie (frequente erecties) bij jongens in de prepuberale periode – versnelde seksuele ontwikkeling, verhoogde frequentie van erecties, vergrote penis en voortijdige sluiting van de epifysen; schade aan spermatogenese en verminderde rijping van sperma, oligospermie en verminderd ejaculaatvolume; afwijkingen van de prostaatklier; bij vrouwen – bloeding uit het geboortekanaal, verhoogd libido; bij langdurig gebruik van het medicijn zijn virilisatiesymptomen mogelijk; hirsutisme, gynaecomastie; seborroe, acne, vette huid, versnelde haaruitval; natrium- en waterretentie, oedeem; symptomen van hypercalciëmie; tromboflebitis; misselijkheid, cholestatische geelzucht, verhoogde niveaus van leveraminotransferasen (wanneer u stopt met het innemen, normaliseren ze); hoofdpijn, depressie, agressie, angst, slaapstoornissen, paresthesie.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€38

Pakket

10 ml / 250 mg