T3

21.90

Artikelnummer: 4077 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Liothyronine (Schildklier Liothyronine T3) is een van de belangrijkste schildklierhormonen, die een vrij sterk vetverbrandend effect op het lichaam heeft vanwege het vermogen om het basale metabolisme te versnellen. Het wordt actief gebruikt in snijcycli om droge spiermassa van hoge kwaliteit te krijgen.

Bij correct gebruik veroorzaakt Liothyronine-schildklier geen bijwerkingen en kan het zowel bij mannen als bij vrouwen worden gebruikt. Geproduceerd door een van de beroemde farmaceutische bedrijven “” UNIPHARMA “”, die een goede reputatie in de markt heeft verdiend. U kunt het medicijn op elk moment op onze website bestellen.

Lyothyronine UNIPHARMA is zeer effectief in elke sport waarbij het belangrijk is spiermassa op te bouwen zonder vet en water op te hopen. De belangrijkste toepassing is in gecombineerde cycli. Dit medicijn werkt even goed met de meeste steroïden, peptiden en vetverbranders. De optimale dosering moet altijd individueel worden gekozen, op basis van het geslacht, de leeftijd en de ervaring van de atleet.

De gemiddelde dagelijkse dosering van Liothyronine mag niet hoger zijn dan 25-50 mg. Het hormoon moet in een of meer doses worden ingenomen, voornamelijk ’s morgens en’ s middags. De gemiddelde opnameduur voor een cursus is 2 tot 6 weken. Het is het beste om het medicijn te combineren met testosteronpropionaat, clenbuterol of oxandrolon. Voordat u met de afspraak begint, is het erg belangrijk om een ​​volledig medisch onderzoek te ondergaan om de aanwezigheid van contra-indicaties uit te sluiten.

Doseringen vanaf T3:

Er zijn twee benaderingen voor het doseren van T3:

In het eerste geval is het doel het bereiken van een constante vetverbranding of het helpen handhaven van een lichaamssamenstelling die dicht bij het persoonlijke ideaal ligt. De dosis T3 kan echter erg laag zijn, bij voorkeur 12,5 mcg per dag, maar in sommige gevallen tot 25 mcg per dag. Bij een lage dosis vertoont een schildklierfunctietest over het algemeen geen onderdrukking, zelfs niet bij langdurig gebruik. Een matige functievermindering wordt soms waargenomen bij hoge doses, maar het resultaat is veel beter dan wanneer T3 niet wordt ingenomen en de geremde functie snel wordt hersteld nadat het gebruik van T3 is gestopt.

In de tweede benadering is het doel om een vrij significante toename van de vetverbranding te bereiken door opzettelijk de schildklierfunctie te onderdrukken. De meest geprefereerde dosis is ongeveer 50 mcg per dag, maar in sommige gevallen kan deze worden verhoogd tot 75 mcg per dag. Het is raadzaam om dergelijke doses niet constant in te nemen, maar slechts voor een beperkte periode, bijvoorbeeld 8-12 weken, zelfs als er geen specifiek tijdsbestek is.

Door de T3-dosis te delen

Aangezien T3 een korte halfwaardetijd heeft, heeft een gesplitste dosering de voorkeur boven een enkele dosis, tenzij de totale dagelijkse dosis verwaarloosbaar is. Het is bijvoorbeeld beter om eenmaal ’s ochtends een dosis van 12,5 mcg per dag in te nemen en een dagelijkse dosis van 50 mcg per dag is beter om het in drie of vier porties te verdelen in plaats van allemaal tegelijk.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€22

Pakket

30 tabletten / 25 mcg