Test P

26.88

Artikelnummer: 4081 Categorie:

Beschrijving

Testosteronpropionaat (oorspronkelijke naam Testosteronpropionaat) is een medisch steroïde medicijn bedoeld voor mannen. De belangrijkste actie van de remedie is om het niveau van testosteron in het lichaam te verhogen, wat leidt tot een toename van spiermassa en kracht. Testosteron is het belangrijkste mannelijke hormoon dat de seksuele ontwikkeling en kenmerken van een man beïnvloedt. En dit is het belangrijkste element van de steroïde, zoals de naam al doet vermoeden. In bepaalde doseringen is het noodzakelijk voor elke man.

Beschrijving van het medicijn

Testosteronpropionaat wordt verkocht in verpakkingen van 10 mg injectieflacons. Het wordt geproduceerd in de vorm van een injectie, steriel, intramusculair geïnjecteerd, het wordt aanbevolen om het in de voorbereidende fase te gebruiken en niet vóór uitvoeringen.

De cyclus van toepassing en effecten

Deze steroïde kan zowel alleen als in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Om te beginnen wordt aanbevolen om om de dag 50 mg testosteronpropionaat te injecteren. Voor ervaren sporters: 100 mg, maar elke dag. De steroïde werkt snel, maar moet gedurende 4-6 weken continu worden aangebracht om effectief te zijn. Als je alles goed hebt gedaan (je hebt geen last van duizeligheid en braken), krijg je spiergroei en een gevoel van kracht.

Naast het vergroten van de sterkte, kan een steroïde:

  • Gentranscriptie begint;
  • Verhoog seksueel verlangen;
  • Voorkom coronaire en ischemische hartziekten;
  • Versnel herstelprocessen;
  • Vet verbranden;
  • Verhoogt het niveau van insuline-achtige groeifactor in de lever en het hart.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€27

Pakket

10 ml / 100 mg