Testolic

40.81

Artikelnummer: 4075 Categorie:

Beschrijving

Testolico is een product met de werkzame stof testosteronpropionaat. Van alle testosteron (cypionaat en enanthaat) heeft propionaat het langstdurende effect op het lichaam, wat zeker een pluspunt is. Tegelijkertijd houdt propionaat, onder testosteron, minder water vast, wat ook een bijkomend voordeel is. Op onze website shopdoping.com vind je een grote verscheidenheid aan verschillende soorten testosteron. Op deze pagina is het testolic, de handelsnaam van het medicijn op basis van testosteronpropionaat.

Kenmerken van de testolik.

Deze steroïde stimuleert een toename van spiermassa en uithoudingsvermogen, versterkt het osteo-ligamentsysteem. Testosteronpropionaat is een mannelijk geslachtshormoon en is verantwoordelijk voor fysieke en psychologische mannelijke eigenschappen. Bevordert de aanwezigheid van een ruwere stem, creëert seksueel verlangen, de aanwezigheid van meer ontwikkelde spieren. Testolico helpt meer stikstof in het lichaam vast te houden, wat op zijn beurt de spieren helpt om eiwitten beter te synthetiseren, waardoor het spiervolume toeneemt.

Bijwerkingen.

Het nadeel van deze steroïde is dat het aromatiseert in het lichaam en kan worden omgezet in oestrogeen. Wanneer te veel oestrogeen zich ophoopt in het lichaam, beginnen vrouwelijke symptomen te verschijnen: zwaarlijvigheid, verlies van geslachtsdrift, verminderde testikelfunctie en andere bijwerkingen.

Om de negatieve effecten van testosteron te vermijden, moet u zich aan de juiste doseringen houden. De meest gebruikelijke dosering voor dit medicijn is 50-100 mg per dag, met een wekelijkse inname van 300-700 mg. Voor vrouwen die Testolik willen gebruiken, wordt een dosering van minder dan 25-50 mg per injectie aanbevolen. Testosteronpropionaat is het meest geschikt voor de voorbereidende trainingsfase. Gedurende deze tijd wordt het medicijn vaak gecombineerd met andere krachtige steroïden zoals danabol of deca-durabolin. Deze bandcombinaties werken erg goed, wat al vele malen is bewezen in de ervaring van veel atleten.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€41

Pakket

10 amp / 100mg