TESTO E

3.98

Artikelnummer: 4074 Categorie:

Beschrijving

Het medicijn van deze fabrikant onderscheidt zich door een hoge mate van zuivering en kwaliteit. Het wordt geproduceerd met behulp van innovatieve technologieën volgens een speciaal ontwikkelde formule. Deze steroïde is al meer dan 60 jaar over de hele wereld bekend. Het oorspronkelijke gebruik was in de geneeskunde. Een synthetisch hormoon is gemaakt om de wondgenezing te versnellen en het immuunsysteem te versterken. Nu wordt het mannelijke hormoon veel gebruikt in de sport, hoewel het officieel is verboden. Hiermee kunt u de capaciteiten van een persoon meerdere keren vergroten, evenals de structurele spieren en hun volume verbeteren. Geschikt voor bijna iedereen die geen contra-indicaties en chronische ziekten heeft. Het wordt binnen 3 maanden uit het lichaam uitgescheiden.

Positieve kwaliteiten.

  • Spiergroei zonder speling en gevolgen.
  • Lichaamsverzadiging met kracht en energie.
  • Grotere weerstand.
  • Verhoog het libido en de erectie tijdens je menstruatie.
  • Preventie van spierafbraak.
  • Versterking van de werking van andere stoffen.
  • Hoge stofwisseling.
  • Normalisatie van de psychologische toestand.

Dit is slechts een klein deel van de gunstige eigenschappen van het hormoon, het is niet voor niets dat mensen nieuwe producten meer vertrouwen. Experts waarschuwen dat er nog een ander aspect van de applicatie is. Als hulpgeneesmiddelen niet op tijd bij de receptie worden toegelaten, zijn aromatisering en gevolgen later mogelijk. In de tweede week van uw cyclus moet u Clomid of Tamoxifen gaan gebruiken. Professionals combineren vaak met Proviron. De extra steroïde droogt niet alleen de weefsels, maar elimineert ook de aromatisering.

Aanbevelingen voor gebruik.

De dosering wordt individueel berekend voor de atleten. Het houdt rekening met geslacht, gewicht, sport, ervaring en doel. De remedie wordt niet aanbevolen voor meisjes vanwege mogelijke hormonale stoornissen. De dosering voor beginners en meisjes is 250 mg per week. Ervaren atleten kunnen tot 1000 mg per week gebruiken. Probeer de normen niet zoveel mogelijk te overschrijden, dit geeft een aantal bijwerkingen. Volg de instructies als je succesvol wilt zijn zonder gevolgen. In gecombineerde cycli wordt het gecombineerd met bijna alle anabole steroïden, groeihormoon, vetverbranders en peptiden.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€4

Pakket

1 amp / 250mg