Deca Durabolin

91.58

Artikelnummer: 4068 Categorie:

Beschrijving

Deca Durabolin

Deca Durabolin is een steroïde medicijn dat bijzonder populair is geworden onder bodybuilders. In vergelijking met andere vergelijkbare steroïden heeft Durabolin een laag androgene werking op het lichaam en een hoog anabool effect. Het actieve bestanddeel van deze steroïde is nandrolon-decanoaat. Het medicijn wordt geproduceerd in flesjes met een inhoud van 2 ml, de dosering is 100 mg/ml. Het is zeer problematisch om Deca Durabolin zonder recept in een apotheek te kopen, of beter gezegd bijna onmogelijk, maar op de danabola-site is een recept niet vereist bij het bestellen van een medicijn. Velen die de werking van de steroïde al hebben getest, waren tevreden met het effect, te oordelen naar de beoordelingen op internet.

Eenmaal in het lichaam stimuleert het medicijn de afbraak van eiwitten, waardoor een positieve stikstofbalans ontstaat. Hierdoor wordt de spiergroei versneld en het botweefsel versterkt. Een van de belangrijkste taken van het medicijn is het vergroten van het uithoudingsvermogen, de activiteit van krachtindicatoren, het stimuleren van een sneller herstel van het lichaam. Op voorwaarde dat het medicijn in de aanbevolen doses wordt gebruikt, kunt u zeker zijn van de absolute veiligheid voor het functioneren van interne organen en systemen van het menselijk lichaam.

Gebruiksmethoden en geschiedenis van het medicijn

Voor het eerst werden de gunstige eigenschappen van het medicijn begin jaren zestig gebruikt. In die tijd werd het gebruikt als profylaxe en voor de behandeling van ziekten. Maar na verloop van tijd zijn ook een aantal eigenschappen onthuld die nuttig zijn voor mensen die actief betrokken zijn bij sport. Actieve micro-elementen van het medicijn, zo bleek, hadden een effect op het verbeteren van krachtindicatoren, het versnellen van de rekrutering van spiermassa en het versnellen van het herstel van het lichaam na langdurige fysieke inspanning.

Met deze injectie kunt u het massatoenameproces versnellen. Het is de massawinst die de krachtindicatoren zal verhogen, mooie spierontspanning zal opbouwen en tegelijkertijd geen reacties zal veroorzaken die de gezondheid van het lichaam nadelig kunnen beïnvloeden.

Bij gebruik van het medicijn zonder af te wijken van de aanbevolen doses, kan een toename van de activiteit van geslachtskenmerken bij mannen worden opgemerkt. Dit kan echter een negatief effect hebben op de aanmaak van het mannelijke hormoon androgeen. Daarom wordt tieners die besluiten dit medicijn te kopen, geadviseerd om een ​​arts te raadplegen voordat ze op bezoek gaan.

Vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid moeten Deca Durabolin met grote zorg gebruiken om bijwerkingen te voorkomen.

Veel beginners waren het om onbekende redenen dezelfde mening toegedaan: door Durabolin sneller te injecteren, gezien de lage prijs, kun je dus het spiergroeiproces versnellen. Natuurlijk is deze mening onjuist. Om het gewenste effect van het gebruik van het medicijn te bereiken, is het noodzakelijk om het juiste dieet te volgen, deel te nemen aan trainingen of gewoon te sporten. Door bovenstaande aanbevelingen in acht te nemen, kan het doel in relatief korte tijd worden bereikt.

De manifestatie van bijwerkingen en indicaties voor het gebruik van het medicijn

Helaas kan niet iedereen Deca Durabolin gebruiken. De reden is dat het gebruik van het medicijn gecontra-indiceerd is bij mensen met:

  • Een van de soorten tumoren van kwaadaardige aard;
  • Hartfalen;
  • hypertensie;
  • Overgevoeligheid voor een of meer componenten van het geneesmiddel.

In aanwezigheid van een van de bovengenoemde ziekten is het, voordat u het medicijn koopt, beter om contact op te nemen met de juiste specialist, tests uit te voeren om er zeker van te zijn dat het medicijn geen negatief effect op het lichaam heeft.

Het gebruik van Durabolin in de dosering kan u beschermen tegen bijwerkingen. Als de doses van het medicijn opzettelijk worden overschreden, kunnen bijwerkingen zoals overmatige ophoping van vocht in het lichaam en gynaecomastie optreden.

Het wordt ook ten zeerste afgeraden om de periode van inname van het medicijn alleen te verlengen, zonder een specialist te raadplegen, omdat het de natuurlijke processen van de aanmaak van testosteron verstoort. Aan het einde van de cyclus van het nemen van medicijnen moet de testosteronproductie worden hersteld door speciale medicijnen te nemen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€92

Pakket

10 flesjes (1 ml / 100 mg)