Ultima-Bold

38.82

Artikelnummer: 4058 Categorie:

Beschrijving

Ultima-Bold

Boldenone (Equipoise) is een krachtige anabole steroïde met de actieve chemische stof boldenonundecylenaat, voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 1950, exclusief ontwikkeld voor veterinaire behoeften (van koeien tot honden). Dit heeft atleten van over de hele wereld er echter niet van weerhouden om dit medicijn met succes in bodybuilding en andere sporten te gebruiken, dankzij het gunstige effect op de stofwisseling, het stimuleren van de eiwitsynthese en het verhogen van het aantal rode bloedcellen.

Op de zwarte markt is boldenone undecylenate bekend onder de volgende merken:

 • Evenwicht
 • Boldabol
 • vet bal
 • Stoutmoedig
 • Ganabol
 • Gelukkig

Het steroïde profiel van het medicijn:

 • Androgene index: 50
 • Anabole index: 100
 • Oestrogene activiteit: laag
 • Progestogene activiteit: zeer laag
 • Halfwaardetijd: 2 weken
 • Levertoxiciteit: geen.
 • Bereidingsvorm: injectie
 • De wachttijd van het medicijn: 4-5 maanden

De belangrijkste effecten van het medicijn:

 • Helpt bij het verkrijgen van massa (in combinatie met andere steroïden), versnelt de eiwitsynthese
 • Het stimuleert de eetlust
 • Droog de spieren, maak ze verlichting
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Verbetert het uithoudingsvermogen (als gevolg van het versnellen van het zuurstoftransport naar de spieren)

Geschiedenis van de ontdekking van Boldenone en farmaceutische bedrijven

In 1949 patenteerde het Zwitserse farmaceutische bedrijf Ciba boldenone het als een synthetische anabole steroïde. In het begin van de jaren vijftig en zestig voerde het bedrijf actief wetenschappelijke experimenten uit op zoek naar boldenon-esters en eind jaren zestig, begin jaren zeventig slaagde het er uiteindelijk in om een ​​langdurig werkende ester van boldenon-undecylenaat te creëren, die onder de merknaam verkocht werd. Parenabol (betekenis – medicijninjectie), dat medicinaal is gebruikt voor spierhypertrofie en de bescherming van botten tegen vernietiging bij osteoporose.

Aan het einde van de jaren 70 verdween boldenon definitief van de farmacologische markt en verscheen een paar jaar later al op de veterinaire markt (voornamelijk gebruikt om de spiermassa bij paarden te vergroten), met het merk Equipoise dankzij het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf Squibb, dat dit medicijn tot eind 1985.

In 1985 koopt het Belgische chemiebedrijf Solvay boldenon van Squibb en verkoopt het namens haar tot 1995, dat later wordt overgenomen door een ander Amerikaans farmaceutisch bedrijf, Wyeth (later omgevormd tot het veterinaire bedrijf Fort Dodge Animal Health “), dat nog steeds equipoise naar Amerika en andere landen van de wereld.

Momenteel zijn er veel generieke geneesmiddelen (geneesmiddelen met actieve ingrediënten die identiek zijn aan de gepatenteerde) van boldenonundecylenaat op de markt verschenen, wat betekent dat alle patenten voor het medicijn al zijn verlopen.

Boldenona undesilenaat

Boldenone en dieren

Zoals u al begreep, zijn er een paar handelsnamen voor dit medicijn, die allemaal verenigd zijn door de werkzame stof boldenon undecylenaat. Dus, zoals we hierboven zeiden, werd boldenon voorheen uitsluitend gebruikt in de veehouderij (om de eetlust te vergroten en het gewicht van dieren te verhogen):

 • Equipoise (VS) – voor paarden
 • Ganabol (Colombia) – voor koeien en andere gehoornde huisdieren
 • Venobol (Duitsland) – voor kippen

Ganabol (veterinaire boldenon)

Desondanks gebruiken atleten, vooral westerlingen, boldenon op grote schaal bij hun fysieke training, omdat dit medicijn een sterk anabool effect heeft, matig androgenetisch is en goed wordt verdragen door het lichaam.

Het verband tussen boldenon en andere anabole steroïden

Het is geen geheim dat veel anabole steroïden qua chemische structuur en werking op het menselijk lichaam erg op elkaar lijken. Laten we de populaire anabole steroïden (methandrostenolone, testosteron en nandrolon) eens nader vergelijken met boldenon.

Boldenon en methaan

Er waren eens velen die ten onrechte geloofden (zelfs farmacologische specialisten!) Dat boldenonundecylenaat (hierna boldenon genoemd) een injecteerbare analoog is van de populaire steroïde – methandrostenolon, vanwege hun gelijkenis in chemische structuur.

Als we de methylgroep op de zeventiende positie van Dianabol en de etherketen op dezelfde positie in boldenon verwijderen, dan zullen deze medicijnen in beide gevallen identieke chemische formules hebben, het is dit feit dat al heel lang veel mensen heeft misleid .

Dit is zo, maar de methylgroep op de zeventiende positie heeft een sterk effect op de uiteindelijke eigenschappen van het medicijn, waardoor de ruimtelijke structuur van het molecuul verandert. Nadat de methandrostenolone 2-3 keer door de lever is gegaan! de methylgroep op de zeventiende positie wordt gesplitst en “methaan” wordt omgezet in 17-methyl-estradiol en het boldenonmolecuul, met dezelfde cyclus, wordt omgezet in zwakker estradiol, het hele proces van splitsing en transformatie vindt plaats onder invloed van * aromatase.

* Aromatase is een bijnierenzym dat androgenen (mannelijke geslachtshormonen) omzet in oestrogeen.

Daarom zullen de verschillen als volgt zijn:

 1. De mate van aromatisering (de omzetting van testosteron in estradiol, in een stof met oestrogene eigenschappen) van boldenon is veel lager dan die van “methaan”
 2. In tegenstelling tot boldenon kan methandrostenolone het androgeenreceptorbestand niet activeren (vanwege de methylgroep)

Methandrostenolone 100 tabletten (anabole steroïden)

Zoals je kunt zien, zijn dit niet zozeer dezelfde medicijnen, of liever, ze zijn totaal verschillend, en ze hebben maar één ding gemeen: het stimuleren van de eetlust, daarom zijn beide medicijnen zo populair tijdens de periode van massale winst.

Boldenon en testosteron

Het boldenonundecylenaatmolecuul heeft ook een vergelijkbare structuur als het testosteronmolecuul, het enige verschil is de aanwezigheid van een extra dubbele binding (ring A), waardoor boldenon als een universeel medicijn wordt beschouwd, omdat het niet onderhevig is aan de actie van het enzym 5-alpha-reductase, en dit is het menselijke enzym dat verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT).

5-alpha-reductase is een menselijk enzym dat betrokken is bij steroïdogenese, d.w.z. het biologische proces waarbij steroïden worden gevormd uit cholesterol en hun verdere transformatie in andere steroïden.

Dat wil zeggen, het blijkt dat 5-alpha-reductase de eigenschappen van de oorspronkelijke stof radicaal verandert, maar zoals je hierboven hebt gelezen, heeft het geen effect op boldenon, daarom wordt dit medicijn als universeel beschouwd, ongeacht wie het gebruikt.

De chemische formule van testosteron

De volgende algemene verbanden komen tussen boldenon en testosteron naar voren:

 • Beide stoffen stimuleren de androgeenreceptor perfect en hebben een niet-genomische activiteit (een toename van het aantal kernen in bestaande spiervezels).

Maar zelfs bij hoge doses heeft boldenon, in tegenstelling tot testosteron, geen invloed op de productie van IGF-1 (insuline-achtige groeifactor) door spiervezels.

Boldenon en nandrolon

In hun effect op het menselijk lichaam hebben beide geneesmiddelen de grootste overeenkomst (ondanks moleculaire verschillen), voornamelijk in de tijd van activering van de androgeenreceptor en in de neiging tot aromatisering.

Aromatisering in nandrolon, dat wil zeggen omzetting in estradiol, vindt plaats zonder de deelname van het enzym aromatase

De identieke eigenschappen van beide geneesmiddelen, die aan de mens worden gegeven, hebben veel experts misleid, volgens welke nandrolon en boldenon twee onderling verwisselbare geneesmiddelen zijn. Dit is echter niet helemaal waar, in de eerste plaats omdat nandrolon onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase wordt omgezet in dihydrotestosteron, dat in veel opzichten inferieur is aan testosteron wat betreft androgeenreceptoractiviteit in het weefsel. spier, terwijl 5-alpha-reductase in boldenon geen effect heeft, en daarom kan boldenon met recht worden beschouwd als een krachtige nandrolonsteroïde.

 

Nandrolon van Balkan Pharmaceuticals

En vergeet natuurlijk niet dat nandrolon, in tegenstelling tot boldenon, over het algemeen geen niet-genomische activiteit heeft. Maar aan de andere kant is het eerste medicijn succesvoller in termen van gewichtstoename, voornamelijk vanwege het actieve vermogen om progesteronreceptoren te stimuleren (progestageenactiviteit). Dat is de reden waarom boldenon vaak wordt gebruikt met methandrioldipropionaat, waardoor het nandrolon kan inhalen in termen van massale winst.

Heel vaak veranderen atleten die nandrolon gebruiken in hun training dit in de tweede helft van de kuur in boldenon-undecylenaat, wat zachter is voor het lichaam, niet zozeer door de productie van endogeen testosteron te onderdrukken, dit is testosteron, dat wordt geproduceerd door de lichaam onafhankelijk van cholesterol.

Kenmerken van de toepassing en andere eigenschappen van boldenon

Wanneer je aankomt

Atleten gebruiken boldenon vrij succesvol tijdens de “massatoename”-periode, dat wil zeggen wanneer het belangrijk is om de spiermassa te vergroten zonder na te denken over de kwaliteit ervan. Op het eerste gezicht kan het echter lijken dat het gebruik van dit medicijn voor gewichtstoename niet helemaal redelijk is, omdat het niet onderhevig is aan aromatisering en geen progestageenactiviteit vertoont. Dat is de reden waarom wanneer boldenon wordt ingenomen met het oog op het verkrijgen van massa, het wordt gecombineerd met “langwerkend” testosteron zoals enanthate of cypionate.

Bij het gebruik van boldenon (equipoise) neemt de eetlust toe, wat natuurlijk een positief effect heeft op de gewichtstoename, maar zoals velen hebben ervaren “chemici” die bekend zijn uit hun praktijk, om een ​​goed resultaat te bereiken, moet boldenon worden gecombineerd met medicijnen in waarbij de concentratie van het actieve ingrediënt 200 mg/ml is.

Boldenone voor gewichtstoename

Spierdroogte

Veel farmacologische experts raden aan om boldenon te gebruiken bij het drogen van de spieren, omdat het goed werkt.

De bijna totale afwezigheid van aromatisering en progestageenactiviteit voorkomt dat overtollig water zich ophoopt in het lichaam.

Onthoud echter de verhoogde eetlust ten opzichte van boldenon wanneer u het gebruikt om te drogen.

Boldenone voor het drogen van spiermassa

Effect van boldenon op weerstand

Boldenone beïnvloedt het aantal rode bloedcellen (erytrocyten) – er zijn er meer, vanwege de stimulatie van een van de nierhormonen – erytropoëtine, dat toeneemt als gevolg van een toename van metabolieten 5b.

Deze eigenschap van boldenon, als een toename van het aantal rode bloedcellen, wordt met succes gebruikt door atleten van verschillende sporten, met name aerobe oriëntatie, waar uithoudingsvermogen een beslissende rol speelt. Voor bodybuilders zal deze eigenschap van boldenon ook nuttig zijn, omdat met de groei van spiermassa ook het capillaire netwerk in de spieren toeneemt en natuurlijk mogen we de aderigheid niet vergeten, die op peil zal zijn bij gebruik dit medicijn, en dit is geen irrelevante factor voor bodybuilders die aan wedstrijden deelnemen.

Boldenone voor de ontwikkeling van resistentie

Hoe snel werkt boldenon?

Door de zware en lange etherketen tast boldenon niet direct (langzaam) het lichaam aan en blijft het ongeveer 3-4 weken in het bloed. Een ander nadeel van boldenon is het feit dat 1/3 van het medicijn niet werkt – “ballast”.

De duidelijke nadelen van boldenonundecylenaat waren voor farmacologische laboratoria aanleiding om de stoffen boldenonacetaat en boldenonpropionaat te synthetiseren, die zich onderscheiden door een langere werkingsduur en snelle opname in het werk. Bovendien zijn beide stoffen (boldenonacetaat en propionaat) niet zonder nadelen, zoals veel atleten opmerken, ze zijn erg pijnlijk en worden niet veel gebruikt bij bodybuilding, wat niet kan worden gezegd van andere sporten waar uithoudingsvermogen de overheersende factor is. (atletiek, skiën, fietsen enzovoort).

Welke doseringen van boldenon moeten worden gebruikt?

De optimale dosering ligt in het bereik van 300-800 mg per week, en om de lage doseringen van boldenon (300 mg) effectief te laten zijn, is het logisch om ze te combineren met andere anabole steroïden. Een werkdosering voor een atleet ligt rond de 600-800 mg per week.

De lange halfwaardetijd van boldenon (de tijd waarin de helft van het geneesmiddel na de eerste injectie uit het lichaam wordt verwijderd, dat wil zeggen, de concentratie van ether in het bloed wordt 2 keer verlaagd) stelt u in staat om injecties niet meer dan een keer per week. Farmacologische specialisten raden echter aan de dosis in de eerste 2 weken met 1,5-2 keer te verhogen, vanwege de langzame activering van dit medicijn.

U mag boldenon niet vaker dan eenmaal per week injecteren, naast het risico op verhoogde bijwerkingen op het lichaam kunt u snel een cumulatief effect bereiken (verbeterde werking).

Boldenon undesilenaat

Voor dames

Om te voorkomen dat meisjes na het gebruik van boldenon onherstelbare bijwerkingen krijgen in de vorm van virilisatie (in de eerste plaats mannelijke haargroei en stemverdieping), raden we ten zeerste aan de dosering te verlagen tot 75-100 mg per week en de duur van de behandeling cursus mag niet langer zijn dan 4-5 weken.

Met welke steroïden kan boldenon worden gecombineerd (gebruikt)?

Om de spiermassa te vergroten, wordt boldenon gecombineerd met injecties met Sustanon of testosteron ENANTAAT. U kunt ook oxymetholone aan dit pakket toevoegen.

Voor een meer uitgesproken “massawinst”-effect kan boldenon ook worden gebruikt met methandrioldipropionaat, terwijl vanwege de korte halfwaardetijd van methandriol van 2-3 dagen de injecties met tussenpozen moeten worden toegediend: 2 ml -1 elke 2 dagen of 3 ml – 1 keer in 3 dagen. Bovendien kan testosteron ook worden toegevoegd aan de combinatie boldenon en methandriol om de gewichtstoename te versnellen.

Voor het drogen van spieren wordt boldenon meestal samen met trenbolon of stanozolol gebruikt, sommige combineren alle drie de geneesmiddelen samen, wat in principe ook acceptabel is.

Meer ervaren atleten kunnen de combinatie boldenon + testosteronpropionaat proberen om de spierkwaliteit en verlichting te verbeteren.

Boldenone (equipoise) werkcursussen en doseringen

De duur van de bevallingskuur voor mannen is van 8 tot 10 weken, met de optimale dosering van boldenon van 400 tot 800 mg per week (1 keer), dat is alles; 400 mg is niet effectief en alles wat > 800 mg is, leidt niet tot het beste resultaat. integendeel, het verhoogt het risico op bijwerkingen.

Boldenone werkcursussen

Om spiermassa te krijgen, wordt de equipoise perfect gecombineerd met trenbolon en testosteron (in dit geval verminderen we de kuur tot 6 weken, om te voorkomen dat we de productie van ons testosteron onderdrukken en ervoor zorgen dat we anti-oestrogenen nemen)

Voor verlichting en uitdroging van de spieren, wordt boldenon goed gecombineerd met Anavar en Winstrol

En vergeet natuurlijk niet dat niet alleen krachttraining geassocieerd met het gebruik van anabole steroïden betrokken is bij het verbeterde proces van spiergroei, maar ook elementaire voeding (om te drogen, voor massa), wat ook een krachtige anabole factor is in spiermassa en kracht vergroten…

Steroïdencursus voor ballaststoffen (boldenon + testosteron ENANTAAT)

We presenteren u een van de meest populaire, bewezen en effectieve beginnerscursussen “chemie”, waarvoor u het volgende op de “zwarte markt” moet kopen:

 • Bieden 200 of 250 mg/ml
 • Testosteron ENANTAAT 250 mg/ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletten
 • Anastrozol (1 mg/vorm) of Letrozol (2,5 mg/vorm)

Dankzij de opname van boldenon in de cursus, verlagen we de dosering van testosteron enanthate tot minimumwaarden zonder afbreuk te doen aan het anabole effect, bovendien maakt deze combinatie het mogelijk om de interne omzetting van anabole steroïden in oestrogenen en de androgene activiteit van de cursus te verminderen .

Tamoxifen, anastrozol, vermindert de mate van aromatisering van anabole steroïden en helpt zo de bijwerkingen veroorzaakt door hoge niveaus van oestrogeen in het bloed te minimaliseren.

Geschatte gewichtscursus voor deskundige “chemische atleten”:

 • Week 1 – 8: Equipoise 800 mg / week (om te beginnen, verminder tot 400-600 mg)
 • Weken 1 – 8: Testosteron ENANTAAT 500 mg / week
 • Weken 1-10: Anastrozol of letrozol zoals bepaald door de estradiol-test
 • Week 11-13: Tamoxifen 20 mg per dag
 • Week 14: Tamoxifen 10 mg per dag

Equipoise heeft een lage aromatisering, dus testosteroninjecties zijn proportioneel minder vatbaar, bijvoorbeeld als boldenon is ingesteld op 400/600, is testosteron dienovereenkomstig 600/800.

Steroïdenkuur voor spierverlichting en droogheid (boldenon + testosteronpropionaat + winstrol)

Om deze cursus te voltooien, hebben we de volgende farmacologische geneesmiddelen nodig:

 • Boldenon 200 mg/ml
 • Testosteronpropionaat 100 mg / ml
 • Winstrol 50 mg/ml (of tabletten)
 • Anastrozol (1 mg/vorm) of Letrozol (2,5 mg/vorm)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletten

Door deel te nemen aan de Winstrol-cursus krijgt u een spiermassa van hoge kwaliteit en deze ziet er als volgt uit:

 • Week 1 – 8: Equipoise 800 mg / per week
 • Weken 1 – 8: Testosteronpropionaat 100 mg/ml om de andere dag
 • Week 6-10: Winstrol 50 mg/dag (of 10-20 mg dagelijks, in tabletten)
 • Weken 1-10: Anastrozol of letrozol zoals bepaald door de estradiol-test
 • Week 11-13: Behandeling na de cursus met tamoxifen

Boldenone-cursus voor spierverlichting

De dosering van testosteron en boldenon kan worden verlaagd, en soms moet deze worden verlaagd, als u gezondheidsproblemen krijgt.

Onthoud altijd dat hoe hoger de doseringswaarde, hoe groter de kans op bijwerkingen op het lichaam.

Bijwerkingen van boldenon (equipoise)

Boldenone heeft geen significant effect op de productie van zijn eigen testosteron, vanwege resistentie tegen het 5-alpha-reductase-enzym, evenals het onvermogen om om te zetten in een krachtig androgeen – dihydrotestosteron, daarom als zodanige bijwerkingen (prostaathypertrofie, acne, kaalheid, groei van lichaams- en gezichtshaar, enz.) door androgene activiteit wordt het evenwicht duidelijk niet waargenomen bij correct gebruik (geldt alleen voor mannen).

Verder merken we op dat de lage oestrogene activiteit van boldenone (2 keer lager dan die van testosteron!), atleten in staat stelt om tijdens hun trainingen te gebruiken zonder het gebruik van anti-oestrogenen die de atleet beschermen tegen gynaecomastie, oedeem en hypertensie, en tegelijkertijd tijd, evenwichtig in het lichaam van de atleet, werkt het als een aromataseremmer, waardoor de omzetting van testosteron in oestrogeen wordt geremd, dus zorg ervoor dat u het niveau van estradiol in de gaten houdt (zodat het niet naar nul zakt).

Acne Lopende anabole steroïden

Als gevolg van een toename van het erytrocytengehalte, kunnen de reologische eigenschappen van het bloed verslechteren, dat wil zeggen dat het hematocriet (het volume rode bloedcellen, dat de verhouding erytrocyten tot plasma weerspiegelt) ervoor zal zorgen dat het toeneemt, dus het is belangrijk om de hematocriet op het verloop van boldenon te controleren, in geval van afwijking van de norm, raadpleeg een arts, in de regel wordt nier- of pentoxifylline voorgeschreven, wat de aggregatie (adhesie) van erytrocyten zal voorkomen, dat wil zeggen, niet zal toestaan het creëren van “muntkolommen” en hun driedimensionale conglomeraten in volbloed, waardoor de bloedreologie wordt verbeterd.

Sommige atleten melden bij het gebruik van boldenon acne op de armen, schouders, borst en rug, die vrij gemakkelijk kan worden geëlimineerd door speciale hygiënische lotions aan te brengen en antimicrobiële zepen te gebruiken.

Voor vrouwen is equipoise een van de veiligste anabole steroïden, voornamelijk vanwege de lage androgene activiteit (het risico op virilisatieverschijnselen zal minimaal zijn).

Vergeet natuurlijk het lipidenprofiel niet: het gebruik van anabole steroïden verhoogt je slechte cholesterol (LDL) -niveau, dus zorg ervoor dat je omega-3-vetzuursupplementen gebruikt op een “chemie” natuurlijk, en laat je testen op hormonen.

Meningen over boldenon

Als we de beoordelingen over het gebruik van boldenon analyseren, wordt duidelijk dat dit medicijn zeer effectief is gebleken, zowel afzonderlijk wanneer het wordt ingenomen, als in combinatie met andere anabole steroïden.

Atleten merken op dat als je boldenon in de aanbevolen doseringen neemt, er praktisch geen bijwerkingen zijn (behalve acne), maar het anabole effect is behoorlijk merkbaar (afhankelijk van de combinatie van de cursus neemt de spiermassa / spierverlichting / uithoudingsvermogen geleidelijk toe).

Veel trainers raden aan om Equipoise als eerste anabole steroïde te gebruiken, voornamelijk vanwege het uitgesproken anabole effect op het lichaam en het lage androgene effect.

Een van de negatieve aspecten van boldenon is de vrij hoge prijs, waardoor veel atleten het niet in hun trainingen kunnen gebruiken.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€39

Pakket

1 flacon (10 ml), 250 mg / ml