Oxaver

45.79

Artikelnummer: 4086 Categorie:

Beschrijving

Het farmacologische medicijn oxaver, waarvan de uitgebreide productie werd opgericht door het Moldavische farmaceutische bedrijf Vermoji, wint snel aan kracht, zowel in de kringen van bodybuilding- en gewichtheffenenthousiastelingen als in de professionele omgeving van atletiekliefhebbers. Oxandrolon, een licht gewijzigde vorm van dihydrotestosteron, wordt beschouwd als het actieve basisbestanddeel van het medicinale oxaver. In dit molecuul heeft een chemische vervanging van een koolstofatoom door een zuurstofatoom plaatsgevonden. Oorspronkelijk na de implementatie van het syntheseproces in 1964, heeft anavar oxandrolon een eigen toepassing gevonden als een integraal onderdeel van de medicamenteuze behandeling van osteoporose en bloedarmoede. Met inbegrip van anavar, werd het actief gebruikt om het lichaam te herstellen na verwondingen, kneuzingen en brandwonden.

Oxaver, de meeste van hen enthousiast en enthousiast, behoort door farmacologische samenstelling tot de categorie van een van de krachtigste anabole steroïden. Oxaver, verkrijgbaar bij onze winkel gespecialiseerd in anabole steroïden, remt de receptoren van het hormoon cortisol. Het bovengenoemde hormoon werkt als een provocerende factor voor de afzetting van vetcellen en het verlies van spiermassa. Op basis van de bovenstaande feiten kunnen we concluderen dat atleten door het gebruik van het medicijn Anavar, Professionele beoordelingen en dat op speciale plaatsen kan worden bestudeerd, hun lichaamsvet gemakkelijk aanzienlijk kunnen verminderen, terwijl ze het eerder gewonnen gewicht behouden. Oxandrolon, wat kan worden gekocht in onze online winkel voor steroïden, verhoogt na het plaatsen van een bestelling op een gemakkelijke manier voor een potentiële koper, de synthese van groeihormoon aanzienlijk en bevordert actief de verlenging van de botten, gebonden aan de spieren.

Dankzij de bekwame ontvangst van anavar wordt een effectief gevecht opgemerkt in de kring van atleten met overtollig lichaamsvet als gevolg van onderdrukking van de eetlust met dit medicijn. In de meeste gevallen wordt oxaver ingenomen tussen cycli van veel andere anabole steroïden. Een duidelijk pluspunt van Anavera moet zijn vermogen worden genoemd om het aantal androgeenreceptoren in het lichaam van de atleet te verhogen. Het medicijn zelf wordt gekenmerkt door een lage androgene activiteit en dient als een soort stimulans voor een meervoudige toename van de krachtindicatoren van de atleet zonder significante gewichtsveranderingen.

8 uur is de halfwaardetijd van oxaver. Gedurende 10-12 dagen worden de metabolieten van het bovengenoemde medicijn uit het lichaam uitgescheiden. Dankzij de ontvangst van anavar krijgt het spierstelsel stabiel een uitgesproken veneus patroon, een stevig en elastisch uiterlijk en een goed gedefinieerd reliëf.

Wanneer u oxaver koopt, “hoe neemt u het correct en zonder schade aan de gezondheid in? “Er kan een juiste en rationele vraag rijzen. Experts raden af ​​om oxaver met voedsel in te nemen om negatieve en onaangename gevolgen zoals misselijkheid en een zwaar gevoel in de maag te voorkomen. 50-150 mg oxaver per dag nemen, volgens ervaren atleten. bereiken verbluffende resultaten.Vanwege de onschadelijkheid van een dergelijk medicijn, kunnen vrouwen het ook gebruiken zonder angst voor negatieve gevolgen.Het is belangrijk om de aanbevolen dosering van het medicijn in acht te nemen, namelijk 20-40 mg nemen en de duur van het verloop van administratie.

De dagelijkse hoeveelheid oxver moet driemaal daags met dezelfde tijdsintervallen worden toegediend. Binnen 5-8 weken kunt u een “solo”-kuur van dit medicijn nemen om ongelooflijke spierverlichting te bereiken. Een uitgesproken anabool effect zal inherent zijn als gevolg van gecombineerd gebruik met andere geneesmiddelen. Het is optimaal om Oxaver te combineren met het nemen van Clenbuterol of Stanozol tijdens de knipperiode.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€46

Pakket

100 tabletten / 10 mg