Nandro D

40.81

Artikelnummer: 4084 Categorie:

Beschrijving

Nandro 250 van Unigen is een breedspectrumsteroïde met matige anabole en verminderde androgene activiteit. Het belangrijkste actieve ingrediënt is nandrolondecanoaat, dat in kleine hoeveelheden in het lichaam wordt uitgescheiden. Leveringsvorm – vloeistof voor injectie, flacon volume 10 ml, dosering 250.

Nandro 250 Junigen wordt gebruikt om effectief spiermassa op te bouwen, maar ook om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, botten te versterken en de immuniteit te verhogen. Het medicijn wordt als een redelijk veilige steroïde beschouwd, maar het hoge vermogen om te interageren met progestageenreceptoren verhoogt het risico op bijwerkingen.

De anabole activiteit van de steroïde is 150% van testosteron, 30% androgene van testosteron.

Effecten van Nandro 250 Unigen

  • uitgesproken accumulatie van spiervolumes, tot 10 kg in één slag;
  • de afwezigheid van het rollback-fenomeen, waarbij het verhoogde gewicht aanhoudt, zelfs nadat de cyclus is geannuleerd;
  • preventie van het optreden van pijnlijke gewaarwordingen in de gewrichten, versterking van het botsysteem en ligamenten door de productie van collageen en gewrichtsvloeistof te activeren;
  • verhoogde weerstand als gevolg van een toename van de hoeveelheid rode bloedcellen. Dit leidt tot een betere zuurstoftoevoer naar de weefsels en minder verzuring;
  • verhoog de individuele immuniteit van een atleet. Bijwerkingen na het nemen van een steroïde zijn zeldzaam. Ze worden weergegeven door symptomen van virilisatie, hypercalciëmie,
  • onregelmatige menstruatie, remming van de eierstokfunctie bij vrouwen, evenals hyperpigmentatie van de huid en irritatie van de urinewegen bij mannen.

Farmacodynamische eigenschappen:

Een synthetisch derivaat van testosteron met een verzwakt maar versterkt anabool androgene werking.

Het anabole effect komt tot uiting door de activering van de herstelprocessen in het epitheel (integumentair en glandulair), in het bot- en spierweefsel na de stimulatie van eiwitsynthese en structurele componenten van de cellen. Verhoogt de volledigheid van de opname van aminozuren uit de dunne darm (tegen de achtergrond van een eiwitrijk dieet), waardoor een positieve stikstofbalans ontstaat. Het stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en activeert anabole processen in het beenmerg, die zich manifesteren als een anti-anemisch effect bij gelijktijdige toediening van ijzerpreparaten. Het remt de synthese van gonadotropines en endogeen testosteron. In hoge doses remt het de spermatogenese. Het kan de groei en seksuele ontwikkeling van kinderen vertragen.

Schendt de synthese van vitamine K-afhankelijke plasmastollingsfactoren (II, VII, IX, X) in de lever, verandert het plasmalipidenprofiel (verhoogt de LDL-concentratie en verlaagt het HDL-gehalte), verbetert de natrium- en waterreabsorptie in de nieren, wat bijdraagt tot de vorming van perifeer oedeem. Deze effecten verdwijnen na stopzetting.

Farmacokinetische eigenschappen:

Na i/m toediening van 100 mg wordt de Cmax bereikt in 1-3 weken. Het ondergaat leverbiotransformatie met de vorming van 17-ketosteroïden. Het wordt voornamelijk uitgescheiden in de urine (meer dan 90%) en ongeveer 6% in de feces.

instructies:

Behandeling van anemie bij nierinsufficiëntie (verhoogd hemoglobinegehalte en celmassa), diabetische retinopathie, spierdystrofie, Werding-Hoffmann spinale amyotrofie, (adjuvante) borstkanker, glomerulonefritis, uitgebreide brandwonden, osteoporose.

Wijze van toepassing:

De cursus Nandro 250 duurt vrij lang – van twee tot twee en een halve maand. Vanwege het feit dat nandrolon op ether wordt gezet met een lange zijketen, is de intrede in het lichaam geleidelijk, injecties worden niet vaker dan één keer per week uitgevoerd. De optimale wekelijkse dosering van de steroïde is van 400 tot 600 mg van de werkzame stof (maar de berekening wordt natuurlijk puur individueel gemaakt, meestal in de verhouding van 4 milligram van het medicijn per 1 kilogram lichaamsgewicht). De standaardkuur is lang en u moet deze niet uitstellen – u krijgt meer resultaten met twee korte cycli en doses dan met een krachtige.

Hoe gebruikt u Nandro 250 in combinatie met andere steroïden:

De combinatie van nandrolon is een prioriteit, aangezien het verloop van het medicijn alleen een aantal nadelen heeft in de vorm van onderdrukking van de hormoonproductie, verminderd libido, enz. Meestal wordt Nandro 250 gecombineerd met testosteron. Combinaties met stanozolol en methandrostenolon zijn ook mogelijk.

Bijwerkingen

Bij vrouwen – symptomen van virilisatie, remming van de eierstokfunctie, menstruatiestoornissen, hypercalciëmie.

Bij mannen: in de prepuberale periode – symptomen van virilisatie, idiopathische hyperpigmentatie van de huid, vertraging of stopzetting van de groei (calcificatie van de epifysaire groeizones van de buisvormige botten); in de postpuberale periode – irritatie van de blaas, gynaecomastie, priapisme; op oudere leeftijd, prostaathypertrofie en/of carcinoom.

Bij mannen en vrouwen – de progressie van atherosclerose, perifeer oedeem, dyspeptische stoornissen, verminderde leverfunctie met geelzucht, veranderingen in het aantal leukocyten, pijn in de lange botten, hypercoagulatie met een neiging tot bloeden.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€41

Pakket

10 ml / 250 mg