Trenaplex E 200

91.58

Artikelnummer: 4062 Categorie:

Beschrijving

Trenaplex E 200

In de meeste competitieve sporten belooft het gebruik van steroïden ten minste één diskwalificatie. Dit geldt in principe ook voor bodybuilding, maar iedereen begrijpt heel goed dat het simpelweg onmogelijk is om het meeste uit een lichaam van ijzer en verlichting te halen zonder het gebruik van medicijnen. En op de drugsmarkt kun je momenteel medicijnen vinden met een licht plan en die worden gebruikt door professionals. Dit is precies waartoe Trenbolone Enanthate behoort. Ter vergelijking: alle steroïden, inclusief de “Trenbolone Brothers”, roken stilletjes aan de zijlijn. De moderne farmacologie heeft nog geen krachtiger ding uitgevonden. Hoewel het een relatief nieuw medicijn is, heeft het een reputatie opgebouwd als een genie onder bodybuildingprofessionals.

En dit is niet voor niets. Wat heeft trenbolon ENANTAAT te bieden? Spiermassa groeit snel, je ziet bijna elke dag veranderingen en als je testosteron aan tren toevoegt, zal het resultaat fenomenaal zijn. Vet smelt als in een pan en water hoopt zich niet op in het lichaam. Het resultaat is een hard, verheven, elastisch en aderachtig spierstelsel. Heroïsche kracht neemt met dertig procent toe en dankzij de toename van het aantal erytrocyten neemt ook het uithoudingsvermogen van de atleet toe. Volgens sommige rapporten neemt IGF-1 toe met 200%. Metabolische processen versnellen. Met Trenbolone Enanthate herstelt de bodybuilder veel sneller na de training. Maar er is ook een tweesnijdend zwaard: dit is seksuele aantrekking en activiteit. In sommige kan het toenemen, in andere, integendeel, kan het afnemen.

En wat voor soort chemie kan doen zonder de bijwerkingen. Trenbolon Enanthate is geen uitzondering, hoewel veel van die inherent zijn aan andere steroïden dat niet zijn. Gynaecomastie en oedeem, schadelijke effecten op de lever en de nieren zijn afwezig, als stof. Er is geen aromatisering. Maar agressie, acne, kaalheid, verhoogde vette huid en slaapstoornissen komen voor. De druk neemt vaak toe. Naarmate uw eigen testosteronniveau daalt, is testiculaire atrofie mogelijk. Maar zoals u weet, zijn eventuele nevenreacties mogelijk met een nalatige houding ten opzichte van het gebruik van het medicijn en een aanleg voor bepaalde gezondheidsproblemen.

Trenbolone Enanthate en vrouwen zijn onverenigbare concepten. Voor degenen die voor het eerst scheikunde gaan aanpakken of voor beginners, is tren ook gecontra-indiceerd. Het lichaam moet eerst wennen aan minder heftige schokken. Dit monster is alleen voor ervaren bodybuilders. Het zou niet overbodig zijn om te zeggen dat een arts, een trainer en constante monitoring van de toestand van het lichaam de manifestatie van bijwerkingen praktisch zullen annuleren.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€92

Pakket

flacon van 10 ml (200 mg / ml)