Choriomon 5000iu

39.82

Artikelnummer: 4070 Categorie:

Beschrijving

Choriomon 5000iu

Gonadotropine (HCG) Gonadotropine

Als u een bodybuilder bent die AC gebruikt of heeft gebruikt en op zoek bent naar een betrouwbare manier om de gezondheid en functies van het voortplantingssysteem te behouden of te herstellen, kan gonadotropine (humaan choriongonadotrofine – hCG) nuttig zijn. Omdat choriongonadotrofine de grootte en functie van de testikels kan herstellen, waardoor de normalisatie van de testosteronfunctie en de spermaproductie mogelijk wordt door de eigen productie van LH en FSH te herstellen.

In onze winkel kunt u veilig en gemakkelijk gonadotropine (HCG) gonadotropine kopen.

Veel mensen die AC gebruiken, wenden zich tot HCG-injecties. En het helpt veel mannen echt om de testikelfunctie te herstellen of te versterken. Het wordt verkocht in een gevriesdroogd poederformaat dat vervolgens wordt verdund met water voor injectie. Deze formule werkt als het LH-hormoon (luteïniserend hormoon) van het lichaam en verhoogt de testosteronniveaus in het lichaam.

Werkingsmechanisme

Het hormoon werkt, ook al is natuurlijk LH afwezig (of afwezig) in het menselijk lichaam. Mannen hebben de neiging om op hCG te vertrouwen om hun testikels te laten functioneren terwijl ze steroïden gebruiken, ongeveer 500 E gonadotropine tweemaal per week kan de testikels voldoende stimuleren om te voorkomen dat ze atrofiëren wanneer ze worden blootgesteld aan steroïden. Zonder hCG zal het gebruik van steroïden leiden tot testiculaire atrofie, wat, na stopzetting van AS, zal leiden tot een lang herstel van hun functie met gelijktijdig laag testosteron en lage vruchtbaarheid (en dit leidt tot depressie, slecht humeur, verlies van spiermassa en lage niveau van seksueel verlangen of impotentie). Dit medicijn wordt ook gebruikt tussen kuren met AS of wanneer het gebruik wordt gestopt (om te helpen bij herstel als onderdeel van een complexe PCT).

Andere mensen kunnen dit product gebruiken om snel en langdurig gewichtsverlies te bevorderen. De injectie moet meestal gepaard gaan met een streng dieet. Er is experimenteel bewijs dat de inname van choriongonadotrofine via de voeding kan helpen de spiermassa te behouden, waardoor een betere lichaamssamenstelling en snellere vetverbranding wordt verkregen dankzij de hoge testosteronniveaus.

Dit medicijn is gemaakt om de eisprong bij vrouwen te stimuleren en om onderontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken bij mannen te behandelen, evenals om de testosteronproductie te normaliseren bij hypogonadotroop hypogonadisme, vertraagde seksuele ontwikkeling, enz. Bij bodybuilding heeft dit medicijn een toegepaste functie en is het betrokken bij behoud van de functionaliteit van de testikels tijdens het gebruik van steroïden.

In een eenvoudige vorm ziet het productieschema voor testosteron er als volgt uit:

  • Gonadoliberineproductie in de hypothalamus;
  • Het effect van gonadoliberine op de hypofyse en de aanmaak van LH en FSH;
  • Afgifte van LH en FSH in het bloed en activering van de testikels;
  • testosteron en spermaproductie door de testikels;

Bij het nemen van steroïden stopt dit mechanisme met werken, een verhoogd steroïdeniveau geeft de hypothalamus en hypofyse het signaal om te stoppen met de productie van GnRH, LH en FSH, waardoor de testikels zonder de belangrijkste stimulerende middelen van het werk blijven. In dit geval vervangt de gonadotropine LH en FSH, waardoor de functionaliteit van de testikels behouden blijft.

Het is belangrijk op te merken dat de gevoeligheid voor de effecten van LH en FSH (evenals gonadotropine) wordt beïnvloed door een voldoende niveau van schildklierhormonen, als hun niveau laag is, ongeacht hoe hoog het niveau van LH, FSH of hCG dat wordt toegediend door de externe, zal het testosteronniveau laag blijven of extreem sterk stijgen.

Hoe wordt HCG gebruikt?

Doorgaans zullen hCG-injecties effectiever zijn bij HRT dan testosteroninjecties voor het behoud van een gezonde spermaproductie en testikelgrootte. Testosteron biedt voordelen, maar het heeft ook nadelen, aangezien het vruchtbaarheidsproblemen en lagere vruchtbaarheidscijfers bij mannen kan veroorzaken.

Daarom zal de aankoop van gonadotropine (HCG) gonadotropine de werking van de geslachtsklieren normaliseren.

Volgens de meeste experts is het het beste om hCG tijdens een cyclus te gebruiken om ervoor te zorgen dat de testikels functioneel kunnen blijven en actief kunnen reageren op het luteïniserend hormoon na het stoppen met de steroïden.

Bovendien zal deze strategie helpen om de testikels binnen het normale bereik te houden en extra testosteronniveaus te bieden, aangezien hCG de testosteronproductie stimuleert. Degenen die HCG gebruiken om af te vallen, moeten HCG en een caloriearm dieet blijven gebruiken om het calorieverbruik te maximaliseren. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat voldoende hydratatie behouden blijft om uitdroging tijdens hCG-therapie te voorkomen om het risico op ongewenste bijwerkingen te verminderen.

Hoe hCG te plaatsen?

Dit hormoon wordt onder de epidermis (de bovenste laag van de huid) of in de spieren geïnjecteerd. Degenen die dit hormoon thuis willen toedienen, moeten weten hoe ze dit correct en veilig moeten doen. Er zijn veel video’s op youtube over hoe u correct en veilig injecteert.

Receptie

HCG moet tweemaal per week worden ingenomen met een steroïdecyclus van 500 E, in geval van afwezigheid tijdens de kuur, omvat de behandeling na de cyclus met HCG (volgens M. Scully) de injecties met een dosis van 2000 E om de andere dag, terwijl het nemen van Clomid of Tamoxifen gedurende 3-4 weken. Vraag voor meer accurate informatie onze specialisten om advies.

Kennis is je beste verdediging tegen slechte ervaringen. Als u vragen heeft, kunt u gratis advies krijgen van onze specialisten. U mag nooit hCG gebruiken als u aanleg heeft voor trombose (het kan de vorming van bloedstolsels verhogen).

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€40

Pakket

flacon van 5000 UI