MASTERMED P 100

53.75

Artikelnummer: 4053 Categorie:

Beschrijving

MASTERMED P 100

“Masteron” is een steroïde die in 1970 werd geïntroduceerd. Het wordt al 20 jaar medicinaal gebruikt om borstkanker te behandelen, maar vanwege de grote kans op virilisatie wordt het momenteel niet gebruikt.

Functies en ook kenmerken van “Masteron”.

Drostanolone is qua biologische effecten vergelijkbaar met dihydrotestosteron. DHT onderging een structurele verandering toen een methylgroep werd toegevoegd aan de tweede koolstofpositie. Dit verhoogt het anabole karakter van het medicijn en verbetert ook de weerstand van het hormoon tegen metabole afbraak in skeletspieren. Drostanolone propionaat is een anabole steroïde met anti-oestrogene eigenschappen.

Naast het gebrek aan oestrogene activiteit, kan het medicijn geen oestrogeen zijn in het menselijk lichaam. Om deze redenen is het gebruikt om borstkanker te behandelen. De combinatie van Masteron en Nolvadex is effectiever dan chemotherapie bij de behandeling van deze kanker.

Vanwege zijn anti-oestrogene eigenschappen is het populair bij bodybuilders. Bij correct gebruik behoudt het de spiermassa goed tijdens het drogen. Masteron versnelt, net als andere steroïden, het metabolisme en verhoogt ook de snelheid van lipolyse (de afbraak van vet). Het gebruik van deze steroïde veroorzaakt een toename van kracht en uithoudingsvermogen. De hoofdactiviteit van deze winkel is de verkoop van steroïden en andere medicijnen op het gebied van sportfarmacologie, wat de trainingsefficiëntie verhoogt.

 

“Masteron” actie.

De effecten van Masteron zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens de droogperiode. Het is niet geschikt voor het verkrijgen van spiermassa. Het wordt door bodybuilders aan het einde van de kuur gebruikt om vet af te breken en de spiermassa in goede conditie te houden. Masteron is in staat om verschillende kenmerken van atleten te verbeteren zonder aan te komen. Tot op zekere hoogte zal het ook de herstelprocessen vergroten.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€54

Pakket

Versterker van 10 x 1 ml (100 mg / ml)