Dianabol 25 mg

99.54

Artikelnummer: 4066 Categorie:

Beschrijving

Dianabol 25 mg

De krachtige anabole en lage androgene effecten maken Dianabol tot een van de favoriete steroïden voor ervaren bodybuilders en atleten. Met de hulp van hem worden significante resultaten behaald bij het verkrijgen van massa en het vergroten van kracht.

Er zijn twee vormen van het medicijn: oraal en injecteerbaar. Dit laatste wordt echter praktisch niet gebruikt vanwege de hoge kosten en het lage rendement.

Interessant feit: Dianabol wordt al sinds de vorige eeuw gebruikt. Ze werden toegekend aan zowel beginners die naar de sportschool gaan als professionele bodybuilders, Olympische atleten.

Eigenschappen en effecten

Na het kopen en beginnen met geld opnemen van Balkan, zal de atleet in staat zijn om:

 • snel spiermassa winnen door de eiwitsynthese te versnellen. In een Dianabol-cyclus kunt u tot 15% van uw totale lichaamsgewicht bereiken;
 • verhoging van de vermogensprestaties;
 • de versnelling van herstelprocessen in het lichaam stimuleren;
 • de opname van nuttige sporenelementen en eiwitten verbeteren;
 • versterken van de bot- en gewrichtssystemen;
 • bescherm jezelf tegen katabolisme;
 • een positieve invloed hebben op de hematopoëse en het niveau van erytropoëtine verhogen;
 • eetlust verhogen;
 • en ook wat onderhuids vet verbranden.

Van de chemische kenmerken van Dianabol kan men een anabole activiteit van 200% en een androgene activiteit van 50% onderscheiden in vergelijking met testosteron, een matige toxiciteit voor de lever.

Advies: In onze winkel kunt u steroïden kopen voor de gecombineerde kuur met Dianabol, dat wil zeggen voor profylaxe en kuurtherapie. Dit laatste kan bij de apotheek worden gekocht, maar de kosten zullen veel hoger zijn.

Bijwerkingen en nadelen

Het gebruik van Dianabol kan leiden tot gynaecomastie, acne, haaruitval, hoge bloeddruk, nier- en leverziekte, vochtretentie en zelfs testiculaire atrofie. Dit alles manifesteert zich echter alleen in het geval van een overdosis en een verkeerd opgebouwde cursus. Om dit alles te vermijden, dient u de aanbevelingen op te volgen, intensief te sporten, goed te eten en sportvoeding te gebruiken om het rollback-fenomeen tot een minimum te beperken.

Onder de nadelen van Dianabol kan alleen de hoge prijs worden geïdentificeerd. Het is echter volledig gerechtvaardigd als we kijken naar de veiligheid, werkzaamheid en werkzaamheid van het geneesmiddel.

Advies: Voordat u een product koopt, dient u uw gezondheid volledig te controleren en een arts te raadplegen.

Hoe te gebruiken

De regels voor het nemen van Dianabol zijn als volgt:

 • wanneer het alleen wordt ingenomen, neem dan niet meer dan 5-50 mg per dag. De specifieke waarde hangt af van de individuele indicatoren: algemene gezondheid, fysieke fitheid en ervaring met farmacologie. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 7-8 weken;
 • met gecombineerde cursussen is het goed om Dianabol te combineren met Stanozolol, Nandrolon of Sustanon om de droge massa te vergroten. Extra AAS moet worden opgenomen in de verwelkoming aan het einde van de cursus, die de massa en de behaalde resultaten zal consolideren;
 • algemeen advies: om de dagelijkse dosis meerdere keren te verdelen om het hormonale systeem niet te belasten, mogen vrouwen niet meer dan 5 mg per dag innemen,

Aan het einde van de Dianabol-kuur moet u een postcyclustherapie ondergaan. Om dit te doen, moet u een geschikt middel kopen – Tamoxifen of Clomid. Dit zal u toelaten om uw testosteronproductie te egaliseren.

Beoordelingen

De combinatie van een betaalbare prijs, hoge efficiëntie en veiligheid maakt het product een favoriet van AAS voor zowel beginners als professionals. Dianabol wordt gebruikt door atleten en gewichtheffers, bodybuilders en atleten die betrokken zijn bij vechtsporten, zwemmen. En de snelle eliminatie uit het lichaam binnen vijf dagen stelt atleten ook in staat het product te kopen om vlak voor de wedstrijd te gebruiken.

Verhoog spiergroei door verbetering van kracht en gezondheid – Koop Methandrostenolone van All-Steroid Shop! De levertijden en prijzen vindt u in de betreffende rubriek.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€100

Pakket

100 tabletten (25 mg / form)