Apto-Turinabol

70.67

Artikelnummer: 4071 Categorie:

Beschrijving

Apto-Turinabol

Afgiftevorm – 10 mg orale tabletten of injectie in flacons

Het actieve ingrediënt is chloordehydromethyltestosteron

De wens om puur droge spiermassa te krijgen zonder overtollig water met behulp van AAS is wat een ervaren atleet onderscheidt van een beginner. Turinabol, een gemodificeerde steroïde op basis van methaan, zal helpen bij deze moeilijke taak.

Onze winkel biedt een rijke catalogus met medicijnen van verschillende merken, maar met hetzelfde effect: Turanabol, Turinabol, Turinover en vele anderen. Wij garanderen een stipte levering zowel met eigen afhaling als per koerier, beschikbaarheid van conformiteitscertificaten en fabrieksprijzen.

Eigenschappen en effecten

Het gebruik van het medicijn in combinatie met intensieve training, goede voeding en een slaapregime garandeert de atleet de volgende effecten:

  1. Hoge kwaliteit spiergroei. Alleen droge spiermassa, geen greintje water. In één cursus kunt u tot 4-6 kg aankomen. Bovendien zal het rollback-fenomeen worden geminimaliseerd, vooral als sportvoeding wordt gebruikt.
  2. Verbeter het uithoudingsvermogen, wat handig zal zijn voor aerobe oefeningen.
  3. Krachtverbetering: uw trainingsresultaten zullen omhoogschieten.
  4. Verbetering van spierdefinitie: trekkende en uitstekende aderen zijn gegarandeerd.
  5. Een afname van de hoeveelheid SHBG, wat het anabolisme en de aanmaak van testosteron verbetert. Dit is vooral handig in combinatie met andere steroïden.
  6. Bescherming van het cardiovasculaire systeem.

Wat betreft de chemische indicatoren van Turinabol, deze zijn als volgt: 180% anabole activiteit en 50% androgene in relatie tot testosteron, geen aromatisering, hoge toxiciteit voor de lever, zwak effect op de HH-as.

Een interessant weetje: bij ons kunt u orale steroïden of injectieflacons kopen. Meer details in de overeenkomstige sectie.

Bijwerkingen en nadelen

Bij het gebruik van Turinabol zijn negatieve reacties in de vorm van een leverziekte mogelijk vanwege de hoge toxiciteit. Er blijven de enige mogelijke negatieve reacties in geval van overdosering en verwaarlozing van de toelatingsregels. In zeer zeldzame gevallen is onderdrukking van de productie van het eigen testosteron en erectiestoornissen mogelijk: volgens statistieken zijn ze slechts 1 keer in 5 jaar gebruik geregistreerd.

Onder de tekortkomingen onderscheiden beginners alleen de hoge prijs van Turinabol. Er zijn echter geen goedkope medicijnen op de markt met dezelfde effecten.

Tips: Gezien de hoge belasting van het lichaam, is het raadzaam om uw gezondheid te controleren en uw arts te raadplegen voordat u Turinabol koopt.

Hoe Turinabol in te nemen?

De gebruiksaanwijzing is als volgt:

  • een solo Turinabol cursus. Voor beginners – tot 20-40 mg, voor ervaren en professionele atleten – tot 100-150 mg per dag, voor atleten en atleten die aerobe activiteit beoefenen – tot 10-20 mg per dag. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 6 weken. Het is raadzaam om de dagelijkse dosis in meerdere porties te verdelen om hormonale veranderingen te voorkomen en de belasting van de lever te verminderen;
  • gecombineerd. Om de resultaten te verbeteren, is het goed om het medicijn te combineren met testosteron enanthaat. Dit helpt bijwerkingen te verminderen en de spiergroei te maximaliseren. Optimale dosering: 250 mg testosteron per week, 20 mg “tbol” per dag. Combinatiesteroïden kunnen ook in onze winkel worden gekocht.

Aan het einde van de cursus blijft het alleen over om PCT uit te voeren met tamoxifen of een andere oestrogeenreceptorblokker. U kunt ze kopen bij de apotheek of ophalen in onze catalogus. Als de kuur echter minder dan 6 weken duurde en het testen op hormonen uiteindelijk normaal blijkt te zijn, kan PCT over het hoofd worden gezien.

Feit: Tijdens het gebruik van het medicijn is het gebruik van anti-oestrogenen of gonadotropines niet vereist.

Beoordelingen

De overgrote meerderheid van Turinabol beoordelingen zijn positief. Het wordt gebruikt door zowel beginners als amateurs die de sportschool bezoeken voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook door professionele bodybuilders, gewichtheffers, powerlifters en andere atleten. Iedereen merkt de hoge efficiëntie op bij het rekruteren van magere spieren, weinig of geen bijwerkingen en een minimaal rollback-fenomeen. Gezien de kwaliteitsreeks loont de prijs van het medicijn volledig.

In tegenstelling tot testosteron, dat op zichzelf zelden wordt gerookt, werkt Turinabol goed zonder extra AAS. Zelfs beginners gebruiken het omdat het zelden bijwerkingen vertoont en het lichaam in redelijke doseringen niet schaadt.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€71

Pakket

50 tabletten (10mg / form)