Stanover

26.88

Artikelnummer: 4085 Categorie:

Beschrijving

Stanover 10 (Vermodje) is een anabole steroïde, een formulering van stanozolol die effectief wordt gebruikt bij het snijden. Op zeldzame uitzonderingen na past het goed bij andere sportfarmacologieën – andere anabole steroïden en verschillende peptidehormonen. Het medicijn is voor orale (orale) toediening.

Wij bieden de aankoop van Stanover goedkoop aan. Bij AthleticPharma hebben klanten verschillende opties om tegelijkertijd te sparen, waaronder een kortingssysteem en een aangesloten of productverkoopprogramma. Hier vind je geweldige prijzen! Bovendien is elke bezoeker verzekerd van een comfortabele service. Bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd binnen de Russische Federatie en de Republiek Kazachstan zonder onnodig risico.

Volledige functionaliteit

De werkzame stof van de tabletten is stanozolol. De steroïde is een modificatie van dihydrotestosteron ontwikkeld voor geneeskunde of diergeneeskunde, die zich onderscheidt door hoge anabole activiteit en zwakke androgene eigenschappen: respectievelijk ongeveer 320% en 30% testosteron. Het belangrijkste voordeel is het ontbreken van aromatisering (er is geen conversie naar oestrogeen).

Net als zijn directe tegenhangers hebben Stanover tabletten een heel palet aan effecten die nuttig zijn voor het pompen:

 • Bevordert spiergroei

(zonder waterretentie en vetophoping);

 • Verwijdert overtollig vocht;
 • Vermindert lichaamsvet;
 • Ontwikkel stijfheid, spierverlichting;
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen en vermindert vermoeidheid;
 • Het leidt tot een toename van sterkte-indicatoren.

Daarom stimuleert het medicijn een reeks magere spiermassa. Uiteraard onder voorbehoud van aanpassing van het trainingsprogramma en voedingsplan om de activiteit te voltooien.

Let op: Stanover tabletten kan de activiteit van SHBG in het lichaam onderdrukken door de concentratie van vrij testosteron in het bloed te verhogen, wat een positief effect heeft op de effectiviteit van de meeste cycli.

De bijwerking van Stanover is mild en van nature van voorbijgaande aard als u de aanbevelingen voor opname opvolgt. Maar het risico op acne, hoge bloeddruk, hoofdpijn, pijn in grote gewrichten of beschadiging van ligamenten kan niet helemaal worden uitgesloten. Het heeft ook enkele toxische effecten op de lever (matige dosisafhankelijke hepatotoxiciteit).

Recensies bevestigen dat Vermodje’s Stanover (10 mg/tablet, 25 tabletten) relatief veilig is voor mannelijke atleten en vrouwen in de sport.

Hoe te gebruiken?

Stanover in 10 mg tabletten zijn bedoeld voor systematisch maar kortdurend gebruik:

 • de cyclus duurt gemiddeld 5-7 weken (niet meer, om geen leverschade te veroorzaken).
 • De aanbevolen doseringsfrequentie is dagelijks, in overeenstemming met de halfwaardetijd van stanozolol, die niet meer dan 9 uur is.
 • Effectieve doses voor mannen beginnen bij 20-30 mg / dag en gaan tot 40-50 mg / dag, voor vrouwen is een dosering van 5-10 mg / dag toegestaan.

Voorbeelden van cycli voor hoogwaardige spiergroei:

 • Samen met testosteronpropionaat (100-150 mg om de 2 dagen) en trenbolonacetaat (75-100 mg om de 2 dagen).
 • Door fenylpropionaat te combineren met testosteron en drostanolondipropionaat (beide – 100-200 mg elke 2-3 dagen).

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€27

Pakket

100 tabletten / 10 mg