Asset-250

83.61

Artikelnummer: 4065 Categorie:

Beschrijving

Activa-250

Het steroïde medicijn Sustanon is een van de meest populaire sportdrugs die een combinatie van testosteron-esters bevatten. In het bijzonder bevat Sustanon 100 mg testosteron-decanoaat, 60 mg testosteron-isocaproaat, 60 mg testosteron-fenylpropionaat en 30 mg testosteronpropionaat. Sustanon bevat ook elementen zoals olie en benzylalcohol. In onze steroïdenwinkel kunt u Sustanon altijd voor de beste prijs kopen

Voordelen van Sustanon

Aangezien elk van de testosteron-esters waaruit het Sustanon-preparaat bestaat, zijn eigen bijzonderheid heeft, namelijk de opnamesnelheid in het lichaam, helpt Sustanon om een ​​voldoende hoog niveau van anabole hormonen in het lichaam te handhaven gedurende een hele maand, wat voldoende is voor effectieve opleiding. Even belangrijk is het feit dat ze ook Sustanon liever kopen omdat dit medicijn niet bijzonder frequente injecties vereist. Een dosis van één injectie om de drie weken is vaak voldoende, hoewel ervaren sporters één injectie per week gebruiken.

Wat betreft mensen die nog steeds niet zeker weten of de prijs van Sustanon gerechtvaardigd is, moeten ze worden geadviseerd om professionele atletengemeenschappen op internet te lezen, waar een enorme hoeveelheid redelijk overtuigend bewijs gerechtvaardigd is in de vorm van positieve recensies over het gebruik ervan. van Sustanon, die ze al hebben kunnen kopen. , zowel professionele atleten als gewone amateurs om hun figuur in uitstekende conditie te houden.

Het wordt vooral aanbevolen om Sustanon te kopen, juist vanwege de aanwezigheid in de samenstelling van vier soorten testosteron-ester tegelijkertijd, maar dit feit heeft geleid tot de mening dat het medicijn Sustanon een volwaardige gecombineerde opleiding kan vervangen, die wordt voorgeschreven door deskundigen. Maar helaas is dit niet waar, omdat de vier elementen waaruit het medicijn Sustanon in het lichaam bestaat, alleen worden omgezet in testosteron.

De keerzijde van de hoge populariteit van een medicijn als Sustanon is dat het steeds vaker mogelijk is om vervalsingen tegen te komen op de markt voor sportfarmacologie. Tegelijkertijd is het, om Sustanon te kopen, dat gegarandeerd authentiek is, noodzakelijk om aandacht te besteden aan verschillende kenmerken die verschillen afhankelijk van de fabrikant van het medicijn. In onze online winkel verkopen we alleen authentieke Sustanon, waarvan de prijs redelijk betaalbaar is, zoals u gemakkelijk kunt controleren, aangezien alle medicijnen in onze winkel “werkend” zijn.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€84

Pakket

10 flesjes (1 ml / 250 mg)