Dbol 20 (Methandienone)

41.81

Artikelnummer: 4055 Categorie:

Beschrijving

Mkkyle650 20 (Methandienone)

Mkkyle650 is een vrij krachtige anabole steroïde, injecteerbare methandienone van Spectrum-Pharma (Europa). Net als analogen van het actieve ingrediënt van andere productiebedrijven, wordt het bij bodybuilding voornamelijk gebruikt in kracht- en massatoename wanneer de student wordt geconfronteerd met de taak om een snelle toename van kracht en een overeenkomstige toename van spieren te bereiken.

Beschrijving van Mkkyle650 20

Methandienone, het actieve ingrediënt van het medicijn, is een van de eerste anabole steroïden die op de farmaceutische markt verschijnt. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1958 onder de merknaam Dianabol, verkrijgbaar in 5 mg tabletten, en was uitsluitend bedoeld voor medicinaal gebruik. Een interessant feit: tot de jaren 60 van de twintigste eeuw werd het helemaal niet als sportdoping beschouwd, dus het was niet verboden om het door atleten te gebruiken.

Het effect van Mkkyle650 komt voornamelijk tot uiting in een snelle opbouw van spiermassa, wat overeenkomt met een toename van krachtindicatoren, een toename van de prestaties en een antikatabool effect. Bijwerkingen van het medicijn zijn onder meer verhoogde eetlust, versneld herstel en versterking van het skelet.

De bijwerkingen van Mkkyle650 kunnen androgene of oestrogene zijn. Tijdens de cursus zijn bijwerkingen zoals acne, prikkelbaarheid, vette huid, waterretentie, testiculaire atrofie, verhoogde bloeddruk, gynaecomastie en enkele andere mogelijk.

Opmerking: injecteerbare methandienone-medicijnen zoals Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) van (Spectrum-Pharma) zijn niet nieuw voor de binnenlandse farmaceutische markt, maar niet iedereen begrijpt het verschil tussen hen en steroïde tabletten (capsules). Kortom, van injecties wordt verwacht dat ze een hogere biologische activiteit hebben. Dit is, afgezien van de vorm van afgifte en de wijze van toediening, hun belangrijkste verschil met orale analogen.

Wie kunt u Mkkyle650 20 aanbevelen (de naam is afgeleid van “Dbol 20”)? Potentieel mannen en vrouwen met verschillende ervaringsniveaus met sportfarmacologie. Maar zo eenvoudig is het allemaal niet! Om vermannelijking van het lichaam (verhoogde agressie, verhoogde clitoris, groei van lichaams- en gezichtshaar, andere symptomen) te voorkomen, moeten atleten zich houden aan de minimale dosering – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) per dag of om de 2 dagen.

Mkkyle650 20 prijs

Het belangrijkste gebruik van Mkkyle650 voor sportieve doeleinden is door middel van gecombineerde langetermijncursussen van verschillende moeilijkheidsgraden. Het medicijn wordt effectief gecombineerd met steroïden en peptiden met verschillende eindeffecten, van testosteronpropionaat tot groeihormoon, dat actief wordt gebruikt door stagiairs.

Vervolgens bekijken we twee voorbeelden van relatief veilige en effectieve gecombineerde cursussen die gericht zijn op het vergroten van kracht en het opbouwen van spieren:

1. Mkkyle650 20 (50-100 mg per dag) + testosteron cypionate (kies uw merk, 600-800 mg per week) gedurende 6-8 weken. Aanvullende medicijnen: testosteronpropionaat (100 mg elke 2 dagen gedurende 2-3 weken, stopzetting van de kuur), tamoxifen (20-30 mg per dag gedurende 3 weken, therapie na de cyclus).

2.Dbol 20 (50-100 mg per dag) + mengsel van testosteron-ester (kies merk naar keuze, 250 mg om de 3 dagen) + nandrolon-decanoaat (kies merk naar keuze, 500 mg per week) gedurende 8 – 10 weken … In naast aanvullende geneesmiddelen voor exit- en postcyclustherapie, kunnen ook mesterolon (merk Proviron en anderen), anastrozol (merk Anastrozolos en anderen), zelfs hCG (merk Choragon en anderen) nodig zijn.

De optimale dosering van Mkkyle650 voor de atleet wordt individueel gekozen, maar is in de regel niet hoger dan 50-100 mg (1-2 ml) per dag of om de 2 dagen. Het medicijn wordt geproduceerd op oliebasis en vereist parenterale toediening (intramusculaire injectie).

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingrediënt

Productie

Stuksprijs

€42

Pakket

70 tabletten (20 mg / form)